Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea a avut o reactie copilareasca dupa ce a vazut ca actionarul Realitatea TV Cozmin Gusa s-a inscris in PSD

B1 B1,
Mircea Badea a avut o reactie copilareasca dupa ce a vazut ca actionarul Realitatea TV Cozmin Gusa s-a inscris in PSD

Cozmin Gusa s-a inscris luni in PSD, chiar cu o zi inainte ca CNA sa decida daca ii va prelungi sau nu licenta televiziunii pe care o patroneaza - Realitatea TV. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie ironica, dupa vanzarea PRO TV. Ce va face duduia Esca acum?

Mircea Badea a avut o reactie ironica dupa ce a aflat ca postul de televiziune Pro TV a fost vandut celor de la PPF. Realizatorul TV a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook in care s-a intrebat, ironic, ce va face Andreea Esca dupa ce compania care detine Pro TV a fost vanduta .

Mircea Badea, despre autograful lui Barna pentru Emeric Ienei: Bai, taticule, e caz de targa. Asta ii da un autograf si lui Hagi

Mircea Badea a comentat, la emisiunea in gura presei, de la Antena 3, episodul cu autograful lui Dan Barna pentru Emeric Ienei. Bai, taticule, e caz de targa. Nu exista asa ceva pe planeta Pamant. Asta.

Marian Godina, reactie dura dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept in cazul Colectiv.

Politistul Marian Godina a avut o reactie dura, pe care a postat-o pe Facebook, dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept in cazul Colectiv. Cazul Colectiv. Marian Godina, reactie dura dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept Vineri, 30 octombrie 2015, club Colectiv, Sector 4, Bucuresti, cel mai grav .

Denise Rifai, reactie clara dupa ce Cozmin Gusa s-a inscris in PSD. Ce spune despre patronul ei

Postul de televiziune Realitatea TV trece prin momente grele. Patronul Cozmin Gusa s-a inscris in PSD si ar putea sa nu mai prezinte emisiunea Romania 2019. in plus, CNA nu a prelungit licenta, iar emisia va inceta miercuri, 30 octombrie. in urma zvonurilor cu privire la plecarea de la Realitatea TV, Denise Rifai a postat .

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Victor Ponta, reactie dura dupa revenirea lui Cozmin Gusa in PSD

Fostul presedinte PSD, in prezent lider al ProRomania, Victor Ponta, reactioneaza la anuntul revenirii in PSD a lui Cozmin Gusa dupa 16 ani. In toamna lui 2004 eu ca tot poporul pesedist am.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )