Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Badea: De la Boureanu nu am pretentii. Am pretentii de la oamenii legii

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: De la Boureanu nu am pretentii. Am pretentii de la oamenii legii

Mircea Badea a comentat, luni, in pasa de la Sinteza Zilei, cel mai recent incident in care a fost implicat Cristian Boureanu. Ce sa mai discutam despre Boureanu, l-am categorisit. continuă pe Antena3

Ce a declarat iubita lui Cristian Boureanu la politie, dupa scandalul cu oamenii legii

In declaratia pe care iubita lui Cristian Boureanu a dat-o la politie si care a fost citita in Editia de weekend, aceasta sustine ca a fost data cu capul de geam de oamenii legii. Tanara.

Mircea Badea, despre intrebatorul lui Klaus Iohannis: Mi se pare urat sa spui mocirla de la Bucuresti

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei intrebarea jurnalistului Cristi Pantazi de la conferinta de presa dintre Klaus Iohannis si Donald Trump, care a spus.

Mircea Badea, abdomen de otel. Cum se antreneaza realizatorul emisiunii in Gura Presei - VIDEO

Mircea Badea a postat pe contul sau de Instagram un clip video din timpul unui antrenament de la sala. Realizatorul emisiunii in Gura Presei este lovit cu putere in abdomen, insa.

Mircea Badea: intrebarea desteapta despre articolul 5, adresata lui Trump, a fost ideea lui Gadea si formulata de Gadea

Dezvaluire incredibila facuta de Mircea Badea pe blogul sau personal. Realizatorul emisiunii in Gura Presei sustine ca Mihai Gadea a fost de fapt initiatorul intrebarii destepte.

Mircea Badea, reactie geniala la intrebarea adresata de un jurnalist roman prezent la Casa Alba: Eu n-am mai vazut asa ceva in viata mea!

Mircea Badea a avut o reactie geniala, pe blog, la o intrebare adresata de jurnalistulCristianPantazi presedintelui american Donald Trump, in care vorbeste despre mlastina de la.

Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

Cristian Boureanu a trebuit sa mearga urgent la un medic stomatolog. Fostul politician a declarat ca lovuturile puternice pe care i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au lasat.

Radu Banciu: Mircea Badea, afland ca intrebarea pentru Trump a fost pusa de o TVR-ista, a facut-o terci pe aia, pana cand a aflat ca, de fapt, era intrebarea lui Gadea si atunci a zis ca era geniala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul dintre jurnalistii care l-au insotit pe Klaus Iohannis la intrevederea lui Donald Trump, la Casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )