Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mircea Badea: E ca si cum ai merge cu masina decapotabila si cu umbrela

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: E ca si cum ai merge cu masina decapotabila si cu umbrela

Mircea Badea a facut o serie de comentarii referitoare la cele trei obiecte decorative bizare instalate in curtea lui Traian Basescu: un cal in marime naturala, o vaca si un urs. Vaca si calul,. continuă pe Antena3

Antena 1, amendata de CNA cu 10.000 de lei pentru o emisiune cu Mircea Badea si pentru vulgaritate si dans lasciv la Neatza cu Razvan si Dani

CNA a amendat Antena 1 cu 10. 000 de lei, pentru emisiunea In gura presei, reluata de la Antena 3, in care Mircea Badea a facut afirmatii injurioase la adresa lui Traian Basescu, si pentru matinalul Neatza cu Razvan si Dani in care s-a folosit un limbaj vulgar si mai multe femei au dansat lasciv.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Mircea Badea: Cum sa rezulte din probe suspiciuni?

Cum din probe rezulta suspiciuni? Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, se intreaba, luni, cum poate sefa iCCJ, Livia Stanciu, sa sustina ca din probe rezulta suspiciunile rezonabile. Asa.

Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu si copilul care refuza sa deschida usa la hoti: Nu exista ceva mai tare pe Pamant!

Mircea Badea a difuzat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, un filmulet din campania electorala din 2012, cand Alina Gorghiu, actual lider PNL, ii cerea unui copil sa deschida usa pentru a-i da.

Mircea Badea: Cazul Rarinca, un ABUZ intentionat dublat de incompetenta totala a sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie

Mircea Badea a afirmat, la Punctul de intalnire, ca nu este vorba doar despre o simpla eroare judiciara in cazul Rarinca, ci despre un abuz intentionat dublat de incompetenta sefei iCCJ, care nu poate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )