Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Badea il desfiinteaza pe medicul Virgil Musta dupa o aparitie compromitatoare: Domnule doctor, ce fotografie este asta?

Playtech Playtech,
Mircea Badea il desfiinteaza pe medicul Virgil Musta dupa o aparitie compromitatoare: Domnule doctor, ce fotografie este asta?

In contextul pandemiei de COVID-19, Mircea Badea incinge spiritele atacandu-l pe renumitul medic Virgil Musta cu privire la o poza distrugatoare din punctul sau de vedere. Seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a fost surprins intr-o ipostaza pe care acesta ar fi criticat-o in alt context. Mircea Badea a explodat . continuă pe Playtech

Mircea Badea a socat: imaginile de o gravitate maxima pe care le-a prezentat cu medicul Virgil Musta

Realizatorul emisiunii in gura presei a comentat, miercuri seara, imaginile in care medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, apare cu masca de.

INTERVIU Medicul Virgil Musta: Am avut si pacienti care s-au imbolnavit, i-am salvat, dar mi-au spus ca ei nu cred ca au fost bolnavi de coronavirus

Lupta impotriva coronavirusului nu poate fi castigata doar in spitale, ci mai ales in afara lor, prin preventie, iar faptul ca s-a reusit reducerea ratei de transmitere este esential, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului COVID din Timisoara, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Virgil Musta atrage insa atentia ca exista o regula a epidemiologiei care spune ca, pentru a opri o pandemie, e nevoie de imunizarea in masa a peste 70% din populatie. Daca faceti calculul, daca 70% din populatie se imbolnaveste, iar conform statisticilor actuale, rata de deces este de 5%, ganditi-va cate decese vom avea, avertizeaza medicul.

Medicul Virgil Musta:Am avut si pacienti infectati, i-am salvat, dar mi-au spus ca ei nu cred ca au avut COVID

Medicul Virgil Musta, seful de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, povesteste prin ce a trecut in toata aceasta perioada de pandemie, mai ales cand vine vorba de unii pacienti.

Virgil Musta, adevarul despre pacientii morti de COVID-19: Spitalul este in permanenta plin-ochi

Renumitul medic Virgil Musta a vorbit in urma cu putin timp despre situatia critica din Romania, dar si despre neincrederea cetatenilor cu privire la acest virus. Coordonatorul Spitalului Covid din Timisoara sustine ca adevarata lupta se da in afara spitalelor, iar pentru a izbuti este nevoie de responsabilitate si implicare din partea tuturor. Pacientii care .

Virgil Musta:Am avut si pacienti care s-au imbolnavit, i-am salvat, dar mi-au spus ca ei nu cred ca au fost bolnavi de coronavirus

Medicul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a declarat intr-un interviu pentru Hotnews, ca a avut si pacienti care au ramas sceptici fata de existenta bolii COVID-19 chiar si dupa ce s-au imbolnavit, dar ca spera ca tot mai multi romani vor intelege ca trebuie sa se protejeze si sa respecte regulile.

Virgil Musta, previziune infioratoare pentru romani: Vom ajunge intr-o situatie critica, asa cum a fost in Spania, Franta Italia

Medicul de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a vorbit in cursul zilei de ieri despre conditiile in care va incepe scoala, subliniind principalele aspecte de care trebuie sa tina cont autoritatile si cetatenii. Acesta avertizeaza ca este nevoie urgenta de prevenire a bolii, altfel riscam sa ajungem in situatii foarte grave, asemeni .

Dr. Virgil Musta, despre ultimele date privind COVID-19: Lucrurile arata rau in tara

Seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a facut o serie de aprecieri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate 1. 454 de cazuri noi de infectie cu coronavirus, un nou record pentru Romania.

Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Moartea lui Emi Pian, dar si prezenta fortelor de ordine la priveghiul acestuia, a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea. Astfel, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a reluat astfel razboiul pe care il are cu politistii si pe care il alimenteaza cu dezvaluiri so remarci acide. Ce a .

Cum arata Mircea Badea dupa ce s-a tuns singur gresit. A aparut asa la TV, iar oamenii au crezut ca nu vad bine

Realizatorul emisiunii in gura presei a marturisit, duminica seara, ca s-a tuns singur. A recunoscut ca a facut acest lucru inca de la declansarea epidemiei de coronavirus. Cum arata Mircea Badea dupa.

Mircea Badea si intrebarea-soc pentru un politist: Ati iesit din tura de la Pian?. Ce a urmat e colosal

Realizatorul TV a povestit un episod ce i-a avut in centrul actiunii pe producatorul emisiunii in gura presei, Calin, si pe un agent de la rutiera. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit in trafic pentru un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )