Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea a socat: imaginile de o gravitate maxima pe care le-a prezentat cu medicul Virgil Musta

B1 B1,
Mircea Badea a socat: imaginile de o gravitate maxima pe care le-a prezentat cu medicul Virgil Musta

Realizatorul emisiunii in gura presei a comentat, miercuri seara, imaginile in care medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, apare cu masca de. continuă pe B1

Mircea Badea il desfiinteaza pe medicul Virgil Musta dupa o aparitie compromitatoare: Domnule doctor, ce fotografie este asta?

In contextul pandemiei de COVID-19, Mircea Badea incinge spiritele atacandu-l pe renumitul medic Virgil Musta cu privire la o poza distrugatoare din punctul sau de vedere. Seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a fost surprins intr-o ipostaza pe care acesta ar fi criticat-o in alt context. Mircea Badea a explodat .

Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Moartea lui Emi Pian, dar si prezenta fortelor de ordine la priveghiul acestuia, a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea. Astfel, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a reluat astfel razboiul pe care il are cu politistii si pe care il alimenteaza cu dezvaluiri so remarci acide. Ce a .

Mircea Badea si intrebarea-soc pentru un politist: Ati iesit din tura de la Pian?. Ce a urmat e colosal

Realizatorul TV a povestit un episod ce i-a avut in centrul actiunii pe producatorul emisiunii in gura presei, Calin, si pe un agent de la rutiera. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit in trafic pentru un.

Cum arata Mircea Badea dupa ce s-a tuns singur gresit. A aparut asa la TV, iar oamenii au crezut ca nu vad bine

Realizatorul emisiunii in gura presei a marturisit, duminica seara, ca s-a tuns singur. A recunoscut ca a facut acest lucru inca de la declansarea epidemiei de coronavirus. Cum arata Mircea Badea dupa.

Mircea Badea, intalnire de gradul zero cu fostul presedinte Emil Constantinescu

Realizatorul TV a povestit intamplarile de care are parte atunci cand merge la frizerie, sa se tunda. Jurnalistul a marturisit ca se intalneste pe scaunul frizerului cu diverse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )