Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mircea Badea, despre blocarea pietei masinilor second-hand: Administratia cere dovada platii unei taxe la care nu are evidenta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre blocarea pietei masinilor second-hand: Administratia cere dovada platii unei taxe la care nu are evidenta

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, situatia pietei masinilor second hand care este blocata de timbrul de mediu. Nu ti se pare ca este de o. continuă pe Antena3

inmatricularea masinilor second-hand este blocata

Inmatricularea masinilor second-hand este blocata, din cauza timbrului de mediu. Legea prevede ca autoritatile sa nu faca inmatricularea, pana nu primesc dovada platii unei taxe anterioare, numai ca Fiscul.

inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate de timbrul de mediu

Inmatricularile masinilor second-hand si a celor transferate de la companiile de leasing la utilizatori odata cu incheierea contractului sunt blocate pentru ca autoritatile cer dovada platii unei taxe anterioare. Fiscul insa, nu are o evidenta nominala a acestor plati din anii trecuti.

inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate din cauza legii timbrului de mediu

Inmatricularile masinilor second-hand si a celor transferate de la companiile de leasing la utilizatori odata cu incheierea contractului sunt blocate pentru ca autoritatile cer dovada platii unei taxe.

inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate din cauza legii timbrului de mediu.

Inmatricularile masinilor second-hand si a celor transferate de la companiile de leasing la utilizatori odata cu incheierea contractului sunt blocate pentru ca autoritatile cer dovada platii unei taxe anterioare, insa Fiscul nu are o evidenta nominala a acestor plati din anii trecuti, transmite Mediafax. Prin textul de lege privind timbrul de mediu nu se poate colecta taxa in vederea inmatricularii pentru ca nu se poate lua usor adeverinta privind platile pentru taxele anterioare, deci .

Mircea Badea, despre demisia lui Daniel Funeriu din PDL: Eu nici nu stiu cum o sa rezist acestui soc

Mircea Badea a comentat, la inceputul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei, demisia din PDL a lui Daniel Funeriu. Sunt intr-o degringolada, intr-o panica. ) Eu nici nu stiu cum o.

Mircea Badea are o problema cu fumatorii: N-am inteles de ce sa-mi var in orificiul bucal un bat fumegand

Mircea Badea a comentat luni seara, la in Gura Presei, pe tema fumatului. Milioane de romani sunt dependenti de tutun si nu pot controla acest viciu. Badea nu este de acord cu aceasta dependenta si a afirmat.

Femeia careia Mircea Badea ii poarta un respect enorm

Mircea Badea a fost invitat de Mihai Gadea sa prezinte o persoana care merita statutul de erou, in cadrul editiei speciale a emisiunii Sinteza Zilei. Pentru a destinde atmosfera, realizatorul emisiunii in.

Mircea Badea: Tara noastra e o tara frumoasa, dar este foarte putin accesibila

Mircea Badea a facut o serie de comentarii referitoare la frumusetile naturale ale Romaniei, in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii in Gura Presei. Tara noastra e o tara frumoasa. Nu cred ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )