Libnet.ro
UNICEF

05:00

inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate din cauza legii timbrului de mediu.

România Liberă România Liberă,
inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate din cauza legii timbrului de mediu.

Inmatricularile masinilor second-hand si a celor transferate de la companiile de leasing la utilizatori odata cu incheierea contractului sunt blocate pentru ca autoritatile cer dovada platii unei taxe anterioare, insa Fiscul nu are o evidenta nominala a acestor plati din anii trecuti, transmite Mediafax. Prin textul de lege privind timbrul de mediu nu se poate colecta taxa in vederea inmatricularii pentru ca nu se poate lua usor adeverinta privind platile pentru taxele anterioare, deci . continuă pe România Liberă

inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate din cauza legii timbrului de mediu

Inmatricularile masinilor second-hand si a celor transferate de la companiile de leasing la utilizatori odata cu incheierea contractului sunt blocate pentru ca autoritatile cer dovada platii unei taxe.

inmatricularile masinilor second-hand sunt blocate de timbrul de mediu

Inmatricularile masinilor second-hand si a celor transferate de la companiile de leasing la utilizatori odata cu incheierea contractului sunt blocate pentru ca autoritatile cer dovada platii unei taxe anterioare. Fiscul insa, nu are o evidenta nominala a acestor plati din anii trecuti.

inmatricularea masinilor second-hand este blocata

Inmatricularea masinilor second-hand este blocata, din cauza timbrului de mediu. Legea prevede ca autoritatile sa nu faca inmatricularea, pana nu primesc dovada platii unei taxe anterioare, numai ca Fiscul.

Mircea Badea, despre blocarea pietei masinilor second-hand: Administratia cere dovada platii unei taxe la care nu are evidenta

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, situatia pietei masinilor second hand care este blocata de timbrul de mediu. Nu ti se pare ca este de o.

Oradea: Bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie dorm pe scaune din cauza aglomeratiei

Caz revoltator la un spital de psihiatrie din Oradea. Bolnavii sunt obligati sa doarma pe scaune, din cauza lipsei de paturi. Medicii se afla intr-o situatie delicata pentru ca sunt nevoiti sa refuze bolnavii care.

Bucuresti: 26 de persoane si-au pierdut viata in 2012 din cauza drogurilor

26 de bucuresteni au fost ucisi in 2012 din cauza drogurilor, cu 11 victime mai multe decat in anul precedent, anunta un raport al Agentiei Nationale Antidrog ANA). Potrivit ANA, numarul deceselor provocate d.

Ponta: Contractul cu Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor, a declarat, astazi, Victor Ponta.

Ponta: Contractul Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un contract foarte bun, au inceput renegocieri.

Ponta: Contractul Bechtel TREBUIE reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un.

Un cont al Ministerului Sanatatii a fost blocat din cauza datoriilor

O firma din Austria a inaintat o cerere de poprire a conturilor ministerului Sanatatii, din cauza unor datorii pe care institutia le are catre companie, dezvaluie sursele de presa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )