Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Badea, despre cazul Sorinei: Procuroarea trebuie sa o pateasca pentru ca a efectuat o actiune dementa

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre cazul Sorinei: Procuroarea trebuie sa o pateasca pentru ca a efectuat o actiune dementa

Mircea Badea a avut o interventie la Sinteza Zilei, in care a comentat despre cazul fetitei abuzate de autoritati. Pe mine ma intereseaza cel mai mult sa o pateasca procuroarea pentru ca a. continuă pe Antena3

Dezvaluirile ministrului Muncii despre cazul Sorinei: Probabil ca ar fi trebuit ca aceasta adoptie sa fie intrerupta

Ministrul Muncii a vorbit la Sinteza Zilei despre cazul Sorinei, fetita abuzata de autoritati. Daca as vorbi despre interesul superior al copilului, as merge pe o adoptie, nu pe o asistenta.

Mircea Badea, replica in cazul Sorinei din Baia de Arama: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu!

Cazul Sorinei, fetita de opt ani tarita pe jos de o procuroare, este departe de a ajunge la o solutionare,. Mircea Badea a lansat de curand o intrebare legata de cazul micutei din Baia de Arama. Mircea Badea, replica in cazul Sorinei: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu pe fetita Sa zicem ca as .

Lovitura de teatru in cazul Sorinei. Tribunalul Mehedinti trimite cazul la Judecatoria Drobeta-Turnu Severin

Lovitura de teatru in instanta in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama disputata de doua familii. Tribunalul Mehedinti trimite cazul la Judecatoria Drobeta Turnu Severin, care trebuie sa decida daca.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

Carmen Bruma, mesaj pentru criticii pozelor cu ea topless. Ce le-a aratat sotia lui Mircea Badea FOTO

Carmen Bruma, 42 de ani, este de mai bine de 20 de ani in showbiz. A fost si a ramas una dintre cele mai apreciate asistente TV, iar de ceva vreme impresioneaza prin felul in care arata. Este foarte urmarita si apreciata pentru stilul sau de viata, oamenii ii urmeaza sfaturile cand vine vorba despre .

Sinteza zilei. Noi documente exclusive in cazul Sorinei

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi documente exclusive despre Sorina, fetita din Baia de Arama. Este vorba despre rapoartele care au fost facute de la intalnirile dintre familia adoptatoare.

Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Anchetele vor contiuna. Sunt multe intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns

Premierul Viorica Dancila a transmis marti ca a primit rapoarte de la Ministerul Muncii si de la MAI cu privire la modul in care s-a actionat in cazul fetitei din Baia de Armama. Ministrul a mai spus ca fetita este consiliata de specialisti din cadrul Directiei de Asistenta Sociala. Anchetele vor continua pentru ca mai sunt multe intrebari cu privire la acest caz de adoptie care trebuie sa primeasca un raspuns, a adaugat Dancila.

OLGUTA VASILESCU, DESPRE CAZUL FETITEI DIN MEHEDINTI: Modul in care a procedat procurorul - devastator

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, astazi, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea.

Olguta Vasilescu, despre cazul fetitei adoptate de la Baia de Arama: Sa vad un procuror al Romaniei care taraste pe jos un copil cred ca a fost devastator pentru toata lumea

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea. Eu inteleg ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )