Libnet.ro
UNICEF

13:30

Olguta Vasilescu, despre cazul fetitei adoptate de la Baia de Arama: Sa vad un procuror al Romaniei care taraste pe jos un copil cred ca a fost devastator pentru toata lumea

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, despre cazul fetitei adoptate de la Baia de Arama: Sa vad un procuror al Romaniei care taraste pe jos un copil cred ca a fost devastator pentru toata lumea

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea. Eu inteleg ca. continuă pe Antena3

OLGUTA VASILESCU, DESPRE CAZUL FETITEI DIN MEHEDINTI: Modul in care a procedat procurorul - devastator

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, astazi, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Nu trebuie sa se joace nimeni cu sentimentele copilului

Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazul fetitei din Baia de Arama, judetul Mehedinti, care ar fi fost bruscata de catre procurorul de caz. Premierul spune ca luni va avea un raport complet pe masa.

Sorina Matei, dezvaluiri despre cazul micutei adoptate: PRESEDINTA COMPLETULUI care A DECIS ca fetita sa fie data in adoptie familiei din SUA ESTE SOTIA SEFULUI DIRECT AL PROCUROAREI CARE A LUAT-O CU FORTA din casa unde a crescut

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri in cazul fetitei din baia de Arama care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi data unei familii de romani din SUA care a.

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Mircea Badea, despre cazul fetei din Baia de Arama: Avem de-a face cu o rapire de persoana in care s-au folosit organe ale statului

Mircea Badea a comentat cazul fetitei din Baia de Arama, care a fost abuzatade autoritati. Avem de-a face cu o rapire de persoana in care s-au folosit organe ale statului. Doamna procuror s-a.

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Radu Tudor, reactie in cazul fetitei din Baia de Arama: Foarte multi romani se regasesc in acest abuz

Jurnalistul Radu Tudor a facut marturisiri emotionate, luni seara, in cadrul emisiunii sale Punctul de intalnire, in ceea ce priveste cazul fetitei din Baia de Arama care a fost luata cu forta si.

Document exclusiv legat de cazul fetitei din Baia de Arama! Ce arata Judecatoria Craiova in mandatul de perchezitie

Berta Popescu a prezentat la Antena 3 documente importante legate de cazul fetitei din Baia de Arama care schimba tot parcursul dosarului si arata modul ilegal in care Sorina a fost luata in casa in care a.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )