Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre presedintia Consilului UE: Sa nu supralicitam

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre presedintia Consilului UE: Sa nu supralicitam

Mircea Badea a vorbit, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, despre care crede ca ar trebui sa fie una normala, iar sfatul sau este. continuă pe Antena3

Basescu, despre Presedintia Consiliului UE: Romnia ar putea zgltai UE care pare debusolata si fara curaj prin trei mari proiecte

Traian Basescu a afirmat ca, la finalul mandatului Presedintiei Consiliului UE, Romania va primi calificativul decent, iar tara noastra se va aseza tantosa pe lista lunga a statelor in a caror Presedintie nu s-a inregistrat nici un progres in crearea unei viziuni legate de viitorul UE, potrivit Mediafax. Fostul presedinte al Romaniei a adaugat ca tara noastra ar putea zgaltai UE care pare debusolata si fara curaj prin trei mari proiecte.

Mircea Badea: Mi-am vazut copilul intr-o celula cu zabrele

Mircea Badea a vorbit, la Sinteza Zilei, despre ultima sa aventura la mall, unde a descoperit ultima gaselnita a locurilor de joaca. Sa va povestesc ceva foarte tare. Ce mi s-a intamplat mie.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in premiera, adevarul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

Lume, lume, ia de aici bomba mondena a anului! Reactie acida a lui Mircea Badea dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de.

Mircea Badea explica de ce numara zilele pana la alegeri

Mircea Badea a afirmat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, ca dezvaluirile despre Augustin Lazar - DETALII AICI - sunt crancene si ca ceea ce poate sa faca este sa astepte alegerile. Citeste si:.

SOCANT! Mircea Badea: Mi-am vazut copilul intr-o celula cu zabrele. Parnaie la locul de joaca de la mall (FOTO)

Mircea Badea a povestit o intamplare care l-a socat. Realizatorul tv a mers cu fiul sau intr-un mall din Capitala si, de la locul de joaca, baietelul a ajuns la puscarie. Mai exact, Badea arata.

Mircea Badea, facut praf dupa o postare pe Facebook. Iata unde s-a gandit alegatorul lui Boc sa-si parcheze cazanul

Mircea Badea se plange de faptul ca ar fi avut parte de un incident neplacut, in parcarea unui mall din Bucuresti. Postarea sa de pe Facebook a strans sute de comentarii, dar majoritatea impotriva sa.

Mircea Badea a inceput in forta prima emisiune din an: Daca nici asta nu e tare, nu stiu, zau!

Mircea Badea a inceput in forta prima emisiune din an. Prezentatorul emisiunii in gura presei le-a povestit telespectarorilor sai o intamplare de domeniul paranormalului. Am o fixatie cu niste butoni.

Mircea Badea: Procurorii de la DNA Oradea trebuie sa faca puscarie

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa de la Sinteza zilei, informatia potrivit careia procurorii de la DNA Oradea care apar in inregistrarea aparuta public recent vor fi audiati miercuri la Parchetul.

Romania preia oficial Presedintia Consiliului UE. Masuri sporite de securitate, trafic restrictionat

Oficialii de la Bruxelles vin pe 10 ianuarie la Bucuresti, pentru preluarea oficiala a presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre tara noastra. in acest context, autoritatile au luat masuri de securitate extraordinare si au impus restrictii in trafic. Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, presedintele Consiliului European, Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European si Colegiul [] .

Dancila, primul esec la presedintia Consiliului UE: Nu vom obtine un acord politic

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la Radio Romania Actualitati, ca un acord politic intre statele membre ale Uniunii Europene in privinta cadrului financiar multianual nu va fi finalizat in timpul presedintiei romane a Consiliului UE, deoarece nu exista consens, parerile fiind divizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )