Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Badea, facut praf dupa o postare pe Facebook. Iata unde s-a gandit alegatorul lui Boc sa-si parcheze cazanul

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea, facut praf dupa o postare pe Facebook. Iata unde s-a gandit alegatorul lui Boc sa-si parcheze cazanul

Mircea Badea se plange de faptul ca ar fi avut parte de un incident neplacut, in parcarea unui mall din Bucuresti. Postarea sa de pe Facebook a strans sute de comentarii, dar majoritatea impotriva sa. continuă pe Adevărul

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in premiera, adevarul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

Lume, lume, ia de aici bomba mondena a anului! Reactie acida a lui Mircea Badea dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de.

SOCANT! Mircea Badea: Mi-am vazut copilul intr-o celula cu zabrele. Parnaie la locul de joaca de la mall (FOTO)

Mircea Badea a povestit o intamplare care l-a socat. Realizatorul tv a mers cu fiul sau intr-un mall din Capitala si, de la locul de joaca, baietelul a ajuns la puscarie. Mai exact, Badea arata.

Mircea Badea: Mi-am vazut copilul intr-o celula cu zabrele

Mircea Badea a vorbit, la Sinteza Zilei, despre ultima sa aventura la mall, unde a descoperit ultima gaselnita a locurilor de joaca. Sa va povestesc ceva foarte tare. Ce mi s-a intamplat mie.

Mircea Badea explica de ce numara zilele pana la alegeri

Mircea Badea a afirmat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, ca dezvaluirile despre Augustin Lazar - DETALII AICI - sunt crancene si ca ceea ce poate sa faca este sa astepte alegerile. Citeste si:.

Mircea Badea a inceput in forta prima emisiune din an: Daca nici asta nu e tare, nu stiu, zau!

Mircea Badea a inceput in forta prima emisiune din an. Prezentatorul emisiunii in gura presei le-a povestit telespectarorilor sai o intamplare de domeniul paranormalului. Am o fixatie cu niste butoni.

Mircea Badea: Procurorii de la DNA Oradea trebuie sa faca puscarie

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa de la Sinteza zilei, informatia potrivit careia procurorii de la DNA Oradea care apar in inregistrarea aparuta public recent vor fi audiati miercuri la Parchetul.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat dupa o postare pe Facebook a judecatorului Cristi Danilet

Inspectia Judiciara s-a autosesizat si efectueaza verificari, dupa ce judecatorul Cristi Danilet a publicat, pe Facebook, un mesaj prin care sugera ca Armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia.

Un roman a facut infarct dupa ce si-a platit datoriile la stat!

Un botosanean de 61 de ani a fost la un pas sa-si piarda viata dupa ce si-a platit taxele la stat. Barbatul si-a achitat datoriile la Taxe si Impozite Locale si a pornit catre casa. La un moment dat a.

Ce schimbari a facut GitHub dupa ce a fost cumparat de Microsoft pentru 7,5 miliarde $

Serviciul de gazduire web pentru proiecte de dezvoltare de software - GitHub - face prima actualizare majora dupa ce compania a fost cumparata de Microsoft pentru 7,5 miliarde de dolari: ofera hosting gratuit pentru proiectele private. in trecut, oferta gratuita a GitHub permitea doar stocarea proiectelor publice, care puteau fi vizualizate de oricine, de oriunde. Functia de gazduire a proiectelor private - cum ar fi o tema, un proiect sau un test pentru un job in domeniul IT - a fost pana acum o caracteristica platita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )