Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirila: Sunt mai multi operatori decat participanti la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul roman se revolta (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirila: Sunt mai multi operatori decat participanti la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul roman se revolta (VIDEO)

Mirce Badea despre sustineara lui Chirila pentru protestul magistratilor:Mi-a dat domnul Ciuvica niste imagini cu niste cetateni, nu-l recunosc decat pe Chirila care are o basca pe cap si niste. continuă pe Antena3

Tudor Chirila ii sustine pe magistrati si ii critica dur pe Toader si Dancila: Ne indreptam usor spre dictatura VIDEO

Tudor Chirila 44 de ani) a transmis un live pe Facebook de pe treptele Curtii de Apel, unde se afla pentru a sustine protestul magistratilor. in filmare, actorul si cantaretul isi exprima nemultumirile cu privire la modificarile legilor si la OUG 7, dar face referire si la premierul Viorica Dancila.

Protest la Teatrul de Comedie. Tudor Chirila si campania Actori contra infractori VIDEO

Mai multi actori ai teatrului de Comedie din Bucuresti au protestat inainte de reprezentatia spectacolului Tartuffe de vineri seara. S-au adunat la ora 18. 15 minute in fata teatrului pentru a denunta ordonantele de guvern privind Justitie. Au luat parte, pe langa actori, si regizori si fotografi, nemultumiti de ceea ce numesc asaltul fara precedent asupra [] .

Liviu Dragnea, despre protestul magistratilor: Si eu ii sprijin. Am sprijinit cresterea de salarii si drepturi de pensie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre protestul magistratilor, declarand ca ii sustine cu cresteri salariale si drepturi de pensie, si subliniind ca va face tot ce tine de mine ca decizia judecatorilor sa nu mai fie afectata de niciun serviciu secret.

Tudor Chirila: Ne indreptam usor spre dictatura. De ce ar trebui sa cred mai mult intr-un individ care ia spaga in cimitire sau intr-o individa care nu poate sa articuleze in limba romana decat in expertii europeni? (VIDEO)

Turdor Chirila a fost prezent, luni seara, in fata Curtii de Apel Bucuresti, pentru a sustine protestul magistratilor fata de Ordonanta de Urgenta 7 prin care au fost modificate legile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )