Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Badea, despre scenariul alegerilor: Daca intra Mircea Diaconu in turul doi, e dauna totala!

Playtech Playtech,
Mircea Badea, despre scenariul alegerilor: Daca intra Mircea Diaconu in turul doi, e dauna totala!

Mai sunt 9 zile pana la primul tur al alegerilor prezidentiale. Campania este in plina desfasurare, iar cei 14 candidati care se vor regasi pe listele de vot pe 10 noiembrie inca mai au timp sa convinga romanii sa ii voteze. in contextul alegerilor, Mircea Badea spus joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza zilei ca . continuă pe Playtech

Mircea Badea, despre autograful lui Barna pentru Emeric Ienei: Bai, taticule, e caz de targa. Asta ii da un autograf si lui Hagi

Mircea Badea a comentat, la emisiunea in gura presei, de la Antena 3, episodul cu autograful lui Dan Barna pentru Emeric Ienei. Bai, taticule, e caz de targa. Nu exista asa ceva pe planeta Pamant. Asta.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca! E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a avut un mesaj acid pentru Andreea Esca, dupa ce stirista a afirmat, intr-un interviu, ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat in tara dupa Revolutia din 1898.

Mircea Badea ATACA Pro TV asa cum n-ar fi crezut nimeni ca o va face vreodata

Mircea Badea a atacat postul Pro TV dupa ce conducerea statiei a luat decizia de a rupe colaborarea cu Dana Budeanu. Mircea Badea n-a criticat Pro TV pentru decizia in sine, ci pentru modul in care a ales sa.

Mircea Badea, avertisment dur: Toate ca toate, dar nimeni sa nu se atinga de ei! Altfel fac urat!

Mircea Badea a comentat ironic, miercuri, pe pasa cu Sinteza zilei, modul in care se prezinta cativa dintre ministrii propusi in Guvernul PNL de catre Ludovic Orban. Toate ca toate, dar nimeni sa nu se ati.

Mircea Badea a avut o reactie copilareasca dupa ce a vazut ca actionarul Realitatea TV Cozmin Gusa s-a inscris in PSD

Cozmin Gusa s-a inscris luni in PSD, chiar cu o zi inainte ca CNA sa decida daca ii va prelungi sau nu licenta televiziunii pe care o patroneaza - Realitatea TV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )