Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mircea Badea: Am fost amenintat de niste penibili. Ma duc sa depun plangere penala, sa vedem justitia

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Am fost amenintat de niste penibili. Ma duc sa depun plangere penala, sa vedem justitia

Mircea Badea a explicat, joi seara, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca se raliaza trendului La puscarie! si va merge la Parchet pentru a depune mai multe plangeri penale. Badea a recunsocut. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Cum fac cu Horia Georgescu, ma duc la puscarie sa ii dau banii?

Ooooo. anistule! a inceput Mircea Badea editia de astazi a emisiunii in Gura Presei, facand referire la faptul ca inculpatul Horia Georgescu l-a dat in judecata, printre altele, ca i s-ar fi adresat cu.

Mircea Badea explica legatura dintre basism, budism, justitie si iluminare

Mircea Badea a comentat, marti seara, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, situatia lui Horia Georgescu, fost sef al autoritatii de integritate, situatie care pare sa prez.

Mircea Badea, despre povestea semnaturilor pentru EBA: Povestea asta e de la inalta Curte, pe baza ei Vanghelie e la bulau

Mircea Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, afirmatiile lui Traian Basescu legate de cazul lui Marian Vanghelie, despre care se spune ca ar fi strans semnaturi pentru candidatura Elenei.

Mircea Badea: Propaganda lui Basescu acum ataca justitia. Cum s-au luat de Basescu, justitia nu mai e independenta

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, atitudinea presei basiste fata de justitia independeta, care, brusc, nu mai este justitie independenta,.

Mircea Badea: incep sa cred ca Traian Basescu va ajunge la puscarie

Comentand scurta excursie a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a.

Mircea Badea: Stiu ca nu este frumos, dar totusi, sa facem pariuri. Eu cred ca Horia Georgescu intra la puscarie

Mircea Badea a comentat cazul lui Horia Georgescu, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu. Dar noi cand aflam ce se intampla cu Horica? inteleg ca ordonanta de.

Mircea Badea, apel catre Kovesi: Va rog, daca puteti sa ma bagati la puscarie doua luni in celula cu Basescu!

Mircea Badea a vorbit in cadrul pasei dintre emisiunile Sinteza Zilei si in Gura Presei despre arestarea sefului A. I, Horia Georgescu. in platoul emisiunii se afla si fratele acestuia, Sorin Georgescu.

Mircea Badea: Doamna Bica, la puscarie. Avocata doamnei Bica, la puscarie. Dar niste interlopi mai bagam la puscarie, doamna Kovesi?

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost retinuta de procurorii DNA. Ea este urmarita penal pentru ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si l-a trimis sa o reprezinte la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )