Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Badea: Fratele presedintelui Romaniei a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Fratele presedintelui Romaniei a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat noile dezvaluiri aparute in cazul de santaj in care este implicat Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Un lucru. continuă pe Antena3

Ginerele lui Bercea Mondialu, retinut de DNA pentru santajarea lui Mircea Basescu

Ginerele interlopului Bercea Mondialu, Marius Constantin fost retinut, la finele saptamanii trecute, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in urma unui flagrant in care a cerut bani de la Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.

QA: Afacerile dubioase ale lui Mircea Basescu

Alessandra Stoicescu a dezvaluit, in editia de sambata a emisiunii QA, detalii explozive despre afacerile lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, cu arme, tunuri imobiliare, precum si.

Mircea Badea: Am inteles ca Basescu are imunitate la orice. Dar se intinde si la frati?

Mircea Badea a comentat, in pasa emisiunii de duminica seara in gura presei, cu Sinteza zilei, pe marginea subiectului privind imunitatea presedintelui Traian Basescu. Am inteles ca Traian Basescu are.

Fiul lui Bercea Mondial il va DENUNTA pe fratele presedintelui Basescu. A spus niste lucruri COMPROMITATOARE

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel il va denunta pe fratele presedintelui Traian Basescu. Florin Anghel a anuntat ca detine mai multe inregistrari, pe baza carora poate demonstra ca Mircea Basescu le-a.

Mircea Badea: Antonescu este frustrat in legatura cu Iohannis

Mircea Badea a declarat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei, ca Antonescu este frustrat in legatura cu Iohannis. in momentul de fata ma intereseaza foarte putin spre deloc.

Fratele presedintelui Basescu ar putea fi audiat in dosarul de santaj al familiei lui Bercea Mondial

Fratele presedintelui Traian Basescu ar putea fi audiat zilele acestea in dosarul de santaj al familiei lui Bercea Mondial. in motivarea procurorilor se arata ca ginerele lui Bercea a fost arestat preventiv.

Mircea Badea: intrebatorul preferat a lui Basescu a devenit si intrebatorul preferat al lui Antonescu

Va fi o editie pe smardoiala grav de tot! Doi protagonisti, luand-o in ordinea cronologica a evenimentelor: Crin Antonescu si Traian Basescu,a declarat chiar la inceputul emisiunii in Gura Presei, Mircea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )