Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mircea Badea, IRONIZAT de Ambasada Finlandei dupa meciul in care a fost KO in 5 secunde (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Badea, IRONIZAT de Ambasada Finlandei dupa meciul in care a fost KO in 5 secunde (VIDEO)

Ambasada Finlandei la Bucuresti il ironizeaza pe Mircea Badea, dupa ce realizatorul TV a reusit sambata performanta de a pierde revansa acordata de motociclistul Teodor Tedi Emi in doar 5. continuă pe B1

VIDEO Ambasada Finlandei lanseaza ironii la adresa lui Mircea Badea: Ce se ntmpla cnd vrei sa impresionezi cu abilitatile tale sportive

Dupa ce ambasada Suediei la Bucuresti a lansat moda de a ironiza declaratiile liderului PSD Liviu Dragnea, a venit randul misiunii diplomatice a Finlandei sa lanseze ironii subtile pe Facebook. Victima nu este insa un politician de la putere, ci Mircea Badea care a fost facut KO in acest weekend. Fara sa faca vreo referire la incidentul devenit viral, ambasada a postat un video amuzant in care arata ce se poate intampla atunci cand vrei sa impresionezi lumea cu abilitatile tale de sportiv.

Ambasada Finlandei, glume pe Facebook. Ce video viral a distribuit, alaturi de comentariul cand incerci sa impresionezi in 5 secunde

Ambasada Finlandei la Bucuresti a aratat ca are simtul umorului dupa ce a distribuit un video amuzant, la care a adaugat un comentariu cu referire la Mircea Badea.

Cate una pe secunda: Top 5 glume, dupa ce Mircea Badea a fost facut KO de Tedi MOTOCICLISTUL (VIDEO)

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vrut sa-si ia revansa in fata lui Tedi, motociclistul care l-a rapus in ringul de lupta in urma cu cinci ani. Totusi, meciul demonstrativ de kickbox de astazi a.

De unde a plecat meciul lui Mircea Badea cu Tedi Motociclistul. Vino-ncoace sa-ti rup capul! Prietene, daca vin dupa tine, crede-ma, o sa regrete ma-ta! (VIDEO)

Mircea Badea n-a reusit sa-si ia revansa in fata lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Mai mult, de data aceasta infrangerea a fost chiar mai umilitoare. Cinci.

Rade CIOB de OALA SPARTA! Cum isi batea joc Mircea Badea de motociclistul Teodor Emi, inainte ca prezentatorul sa devina rusinea internetului: Niinoo, a venit salvarea ca sa-i puna oxigen sa nu CRAPE... (VIDEO)

Mircea Badea a ajuns subiect nesfarsit de ironii si de glume pe internet, dupa infrangerea-fulger din meciul demontrativ de sambata, cand a rezistat in ring doar 5 secunde in fata motociclistului Teodor.

Tedi Motociclistul, reactie de ULTIM MOMENT dupa ce l-a facut KO pe Mircea Badea: intelepciunea in viata...

Tedi Emi, motociclistul care l-a facut KO pe Mircea Badea, le multumeste internautilor pentru sustinere. Va multumesc tuturor pentru sustinere, va rog sa ma credeti ca am fost placut surprins de mesajele de.

Mircea Badea, de rasul internetului: cele mai tari glume dupa ce si-a luat KO

Mircea Badea si-a luat KO in cel mai umilitor mod cu putinta, iar internetul l-a consolat cu glume si ironii. Important este ca Badea are curaj, deci nu se teme. de umilinta. Au trecut.

Reactia purtatorului de cuvnt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, dupa bataia ncasata de Mircea Badea: De data asta sunt de partea lui. Asa ne nvata Biblia

Infrangerea suferita de Mircea Badea, prin knock-out, in doar cateva secunde, in revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, a fost intens comentata pe retelele sociale, inclusiv de parintele Francisc Dobos, purtator de cuvant la Arhidieceza Romano-Catolica Bucuresti.

Mircea Badea a incasat-o urat de la motociclistul Tedi

Spatiul social media este inundat de reactii dupa ceea ce ne vine si greu sa numim lupta si care l-a avut protagonist pe Mircea Badea, celebrul prezentator de televiziune.

REACTIE FABULOASA din Biserica Catolica! Francisc Dobos: De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el... (FOTO)

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, s-a alaturat si el sirului de voci, care-l compatimesc pe Mircea Badea, dupa ce incercarea prezentatorului TV de a-si lua revansa in.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )