Libnet.ro
UNICEF

08:01

Mircea Badea, de rasul internetului: cele mai tari glume dupa ce si-a luat KO

Playtech Playtech,
Mircea Badea, de rasul internetului: cele mai tari glume dupa ce si-a luat KO

Mircea Badea si-a luat KO in cel mai umilitor mod cu putinta, iar internetul l-a consolat cu glume si ironii. Important este ca Badea are curaj, deci nu se teme. de umilinta. Au trecut. continuă pe Playtech

Badea, facut knock-out si pe net. Cele mai bune glume: A intrat in statul paralel cu podeaua

Dupa ce a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ, realizatorul Antena 3 Mircea Badea trebuie sa infrunte si glumele usturatoare aparute dupa cea de-a doua infrangere suferita in fata luptatorului Teodor Tedi Emi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La cununie

Cetatene Bula Popescu,o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci. Pai de ce am mai venit pana aici.

(P) Cele mai tari tricouri personalizate cu mesaj

Cum mai mereu exista ocazii sa facem cadouri celor dragi, prietenilor, colegilor sau chiar asociatilor, o vizita in magazinul online Tricouritari. ro va poate ajuta sa gasiti cateva alternative interesante. Cum.

Rade CIOB de OALA SPARTA! Cum isi batea joc Mircea Badea de motociclistul Teodor Emi, inainte ca prezentatorul sa devina rusinea internetului: Niinoo, a venit salvarea ca sa-i puna oxigen sa nu CRAPE... (VIDEO)

Mircea Badea a ajuns subiect nesfarsit de ironii si de glume pe internet, dupa infrangerea-fulger din meciul demontrativ de sambata, cand a rezistat in ring doar 5 secunde in fata motociclistului Teodor.

Cate una pe secunda: Top 5 glume, dupa ce Mircea Badea a fost facut KO de Tedi MOTOCICLISTUL (VIDEO)

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vrut sa-si ia revansa in fata lui Tedi, motociclistul care l-a rapus in ringul de lupta in urma cu cinci ani. Totusi, meciul demonstrativ de kickbox de astazi a.

Glumele cu Mircea Badea care-ti dau KO (cum si-a luat el in 5 secunde)

Mircea Badea a asteptat cinci ani pentru o revansa pe care a pierdut-o in cinci secunde prin KO. Asa ca internetul a explodat cu ironii la adresa lui. in 2014, Mircea Badea a urcat in ring cu Teodor Tedi Constantin. Cel din urma e un luptator de kick-boxing si e cunoscut romanilor drept motociclistul care [] .

De unde a plecat meciul lui Mircea Badea cu Tedi Motociclistul. Vino-ncoace sa-ti rup capul! Prietene, daca vin dupa tine, crede-ma, o sa regrete ma-ta! (VIDEO)

Mircea Badea n-a reusit sa-si ia revansa in fata lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Mai mult, de data aceasta infrangerea a fost chiar mai umilitoare. Cinci.

Mircea Badea: Cohorte de cetateni se pregatesc sa puna stampila pe partidul lui Ponta

Mircea Badea a vorbitin pasa emisiunii 100 de minute cu in gura presei despreultima trecere la partidul lui Victor Ponta. Mircea Badea a spus, ironic, ca odata cu venirealui.

Cum comenteaza un psiholog si antrenor de arte martiale bataia primita de Mircea Badea: Fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, fie...

Psihologul timisorean Mircea Dragu, instructor de arte martiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra in lupta cu profesionist la K1 si multiplu campion national de Muay Thai.

VIDEO Ambasada Finlandei lanseaza ironii la adresa lui Mircea Badea: Ce se ntmpla cnd vrei sa impresionezi cu abilitatile tale sportive

Dupa ce ambasada Suediei la Bucuresti a lansat moda de a ironiza declaratiile liderului PSD Liviu Dragnea, a venit randul misiunii diplomatice a Finlandei sa lanseze ironii subtile pe Facebook. Victima nu este insa un politician de la putere, ci Mircea Badea care a fost facut KO in acest weekend. Fara sa faca vreo referire la incidentul devenit viral, ambasada a postat un video amuzant in care arata ce se poate intampla atunci cand vrei sa impresionezi lumea cu abilitatile tale de sportiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )