Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una dintre cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu, a apreciat Mircea Badea, care mai spune ca procurorul a facut niste abuzuri penale. Este una Laura. continuă pe Antena3

Mai sunt cateva ore si vom intra in FALIMENT. Anuntul facut de una din cele mai dezvoltate tari

Argentina mai are doar cateva ore sa evite un al doilea faliment national in putin peste un deceniu. Autoritatile de la Buenos Aires incearca sa ajunga la o intelegere cu investitorii. Mai multi lideri.

Romania, una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Libia

Romania este una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Tripoli, unde confruntarile intre militii islamiste rivale s-au soldat, potrivit estimarilor, cu circa 200 de morti, in ultimele doua saptamani, scrie ziarul italian Il Messaggero, in editia online, citat de Mediafax.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara:aqua park,snow park,parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara: aqua park, snow park, parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Rusia va LOVI DIRECT Romania, in viitorul apropiat. Unul din cele mai puternice state UE, pozitie ferma iMPOTRIVA lui Putin

Romania ar putea fi destabilizata de Moscova, in viitorul apropiat. Este declaratia premierului britanic David Cameron care considera ca statele occidentale au fost nevoite sa adopte o pozitie ferma impotriva.

Tornada si ploi torentiale in Istanbul. Unul din cele mai cunoscute bulevarde a fost inundat

Ploi torentiale si o tornada au avut loc sambata in Istanbul, unde au fost inundate numeroase strazi, inclusiv emblematicul bulevard Istiklal, informeaza cotidianul Hurriyet, potrivit Mediafax. Fotografiile.

Mircea Badea: Daca nu e Parchetul lui Basescu, nu e Parchetul justitiei independente

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii 100 de minute, Mircea Badea a comentat pe marginea celor mai recente dezvaluiri legate de cazul privatizarii ICA. Parchetul care a spus ca nu s-a comis nicio ilegalitate.

Actori din cele mai de succes seriale ale momentului, intr-o noua productie despre bomba atomica

Actori celebri din seriale de succes, precum Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones sau Mad Men, revin pe micile ecrane intr-o noua productie WGN America, despre eforturile unor oameni de stiinta, ce incearca sa construiasca o bomba atomica, relateaza Huffington Post.

Mircea Badea: Daca o persoana care este sefa DNA se preteaza la o minciuna, totusi cam ce gen de institutie conduce?

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, declaratia Laurei Codruta Kovesi potrivit careia nu ar fi vorbit in spatiul public despre dosarul Telepatia. Eu cred ca.

Mircea Badea exemplifica prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj

Moment inedit in emisiunea in gura Presei, unde Mircea Badea a exemplificat prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj. Pe ritmul piesei The way you make me feel, de Michael Jackson,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )