Libnet.ro
UNICEF

22:16

Mircea Badea l-a facut PRAF pe Barna, dupa GAFA candidatului la prezidentiale

B1 B1,
Mircea Badea l-a facut PRAF pe Barna, dupa GAFA candidatului la prezidentiale

Mircea Badea a ras de Dan Barna, dupa ce candidatul la prezidentiale i-a cerut demisia Vioricai Dancila cu o zi inainte de votul de la motiunea de cenzura. Mircea Badea a zis despre Badea ca ramane fara . continuă pe B1

Motiunea de cenzura. Mircea Badea face PRAF Guvernul Dancila: Vreau sa cada pentru ca e prost

Motiunea de cenzura va fi supusa votului joi, 10 octombrie. Mircea Badea a afirmat ca-si doreste sa pice Guvernul condus de Viorica Dancila.

Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul

Mircea Badea a avut si el o reactie scurta, dar oribila, dupa ce, joi, motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a.

Mircea Badea, reactie FABULOASA dupa ce a intalnit-o pe femeia cu o avere de 1,2 miliarde de dolari

Mircea Badea a avut o reactie fabuloasa dupa interviul cu Anastasia, regina sprancenelor, sora ei si mama acestora. Vezi aceasta postare pe.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat in stilu-i caracteristic dupa ce Andreea Escaa afirmat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au sperantele pe care le aveau dupa.

Ciolos: PSD s-a prabusit tarziu, dupa ce a facut praf justitia, finantele tarii

Dupa aproape trei ani si trei guverne haotice, incompetente si iresponsabile, PSD a pierdut puterea si s-a prabusit, astazi, in Parlament. Tarziu, dupa ce au facut praf legile justitiei, finantele tarii, dupa ce au mintit si au furat.

Mircea Badea, reactie dura inaintea motiunii de cenzura: Cantitatea de prostie din aceasta tara este insuportabila

Mircea Badea a avut o reactie foarte dura, chiar inainte de citirea motiunii de cenzura. Si-a sustinut luni seara, in direct, argumentele potrivit carora isi doreste ca Guvernul Dancila sa pice. La randul sau, premierul a sustinut luni ca se asteapta ca motiunea de cenzura sa nu treaca. Propunerea initiata de PNL va fi dezbatuta .

Primul lucru pe care l-a facut Catalin Botezatu, dupa ce a scapat de problemele medicale. FOTO

Creatorul de moda Catalin Botezatu a trecut prin momente dificile, dupa ce medicii i-au depistat o tumora. Primul lucru pe care l-a facut designerul dupa ce a scapat de problemele medicale. Primul lucru pe care l-a facut Catalin Botezatu, dupa ce a scapat de problemele medicale Catalin Botezatu a suferit recent o intervetie chirurgicala, in .

Solutia lui Barna dupa caderea Guvernului. Mesaj catre Iohannis

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat joi, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca formatiunea pe ca.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegeri anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegerile anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )