Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegeri anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri. continuă pe Antena3

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegerile anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a PICAT Guvernul: USR sustine ALEGERI ANTICIPATE in februarie sau martie. Acest lucru da incredere romanilor Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa ce Guvernul Dancila a picat, ca partidul pe care il conduce sustine alegerile anticipate. Dizolvam parlamentul, iar in februarie sau martie puteam organiza.

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea.

Dan Barna, dupa anuntul ca Victor Ponta vrea un nou guvern cu PSD: Vom vota impotriva premierului-calamitate Dancila, dar nu vom gira o guvernare a oamenilor care ne-au adus in situatia de azi

Dan Barna a precizat, luni, ca desi USR va vota impotriva Vioricai Dancila premierul-calamitate, nu va gira un alt guvern compus din oamenii care ne-au adus in situatia de azi. Declaratia.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Ion M. Ionita: Cinci motive pentru care a cazut guvernul Dancila

Votul din parlament este urmarea fireasca a votului cetatenilor Romaniei la alegerile europarlamentare din 26 mai. Atunci PSD a intrat ireversibil pe panta care l-a dus pe 10 octombrie la pierderea puterii. De ce a fost inevitabil?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )