Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fa-ti un serviciu secret privat. Esti mult mai credibil din postura asta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fa-ti un serviciu secret privat. Esti mult mai credibil din postura asta

Mircea Badea l-a sfatuit pe Robert Turcescu, care a cerut donatii pentru televiziunea sa online, sa isi infiinteze mai degraba un serviciu secret privat, ca ar fi mult mai credibil din postura asta. Ba,. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Exista cetateni in Romania mai presus decat orice - procurorii si judecatorii

Mircea Badea a explicat, in pasa de joi cu emisiunea 100 de minute, ca se bucura ca s-a redeschis dosarul pe numele lui Traian Basescu referitor la casa din Mihaileanu, pentru ca acolo Basescu a comis o.

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae.

Mesajul lui Mircea Badea, dupa ce s-a intalnit la mall cu denuntatorul Nelu Iordache: Bre, nici nu am vorbit cu tine!

Mircea Badea a povestit, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, cum a reactionat in momentul in care s-a intalnit la mall cu Nelu Iordache, denuntatorul care a scris mai.

Mircea Badea: Ambasadele straine sunt pierdute in traducere. Mai intai sa inteleaga termenii si apoi sa isi exprime ingrijorari

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, la Antena 3, subiectul discutiilor purtate de presedintii Senatului si Camerei Deputatilor cu mai multi ambasadori, miercuri. Astfel,.

Mircea Badea: Deciziile unor judecatori din Romania sunt trasate de interventii oculte

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, ca deciziile judecatorilor in Romania sunt trasate de interventii oculte. Faptul ca deciziile.

Mircea Badea: Eu cred ca traim o noua era a lui Stalin. Nu vad nicio diferenta

O serie de anchete care arata cum sunt umiliti romanii - elevi terorizati de invatatoare, profesoara batuta de elevi, studente hartuite sexual sau tinere rapite pentru 25. 000 de lei - au fost prezentate,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )