Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, moment inedit in direct: Dani Mocanu sfideaza din nou

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, moment inedit in direct: Dani Mocanu sfideaza din nou

Mircea Badea a avut parte de o surpriza in timp ce prezenta cele mai noi informatii, la Editia speciala de duminica dupa-amiaza. Pe prompter a aparut o stire despre controversatul manelist Dani Mocanu, fapt care l-a descumpanit pentru cateva momente. continuă pe Antena3

Manelistul Dani Mocanu sfideaza politia si posteaza o fotografie cu un pui de caprioara

Vizat de un dosar penal dupa videoclipul in care apare alaturi de un leu, manelistul Dani Mocanu sfideaza politia si publica acum o fotografie cu un pui de caprioara.

Dupa leul ranit, Dani Mocanu se pozeaza cu un pui de caprioara. Mesajul sfidator la adresa politiei

Cantaretul de manele Dani Mocanu sfideaza Politia si face publica o fotografie in care apare alaturi de un pui de caprioara.

Cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Pana si Mircea Badea e stupefiat

Incredibil cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Mircea Badea este stupefiat de tupeul manelistului. La ce gest a recurs cantaretul dupa scandalul cu leul, vedeti in articolul de mai jos. Dani Mocanu, postare halucinanta pe reteaua de socializare. Ce isi doreste manelistul de Mos Nicolae Cantaretul de manele Dani Mocanu isi bate .

Dani Mocanu sfideaza din nou! Mos Nicolae, aresteaza-ma tu, ca Politia nu poate!

Manelistul a postat pe retelele sociale o fotografie in care apare alaturi de o caprioara, cu mesajul: Mos Nicolae, te rog frumos aresteaza-ma tu. ca Politia nu poate!, iar pe TikTok, un mesaj similar.

Mircea Badea a rabufnit la TV. Alimentul care l-a enervat la culme pe prezentatorul de la Antena 3

Face ce face si starneste mereu controverse. Mircea Badea a rabufnit, din nou, la TV. Care este alimentul care l-a enervat la culme pe prezentatorul de la Antena 3?! Nu ai fi crezut ca asa ceva este posibil. Mircea Badea, enervat la culme de un produs alimentar Dupa ce a starnit revolta in mediul online .

Mircea Badea, lovit de dureri insuportabile dupa emisiunea de la Antena 3. in ce stare se afla: Am rabdat ca un animal

Mircea Badea, indragitul prezentator al emisiunii in gura presei, difuzata la Antena3, a povestit in emisiunea de joi spre vineri prin ce chinuri a trecut cu o seara inainte. Acesta s-a confruntat cu o serie de probleme tehnice la masina, dar si cu dureri greu de suportat. Ghinionul nu l-a parasit o secunda Fiecare persoana .

Mircea Badea, dupa declaratia lui Nicusor Dan: Mi se pare mega amuzant! Ma uitam si radeam!

Mircea Badea a comentat, in emisiunea in Gura Presei, declaratia primarului Capitalei, Nicusor Dan, potrivit careia acesta va vota cu PNL la alegerile parlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )