Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dani Mocanu sfideaza din nou! Mos Nicolae, aresteaza-ma tu, ca Politia nu poate!

Antena3 Antena3,
Dani Mocanu sfideaza din nou! Mos Nicolae, aresteaza-ma tu, ca Politia nu poate!

Manelistul a postat pe retelele sociale o fotografie in care apare alaturi de o caprioara, cu mesajul: Mos Nicolae, te rog frumos aresteaza-ma tu. ca Politia nu poate!, iar pe TikTok, un mesaj similar. continuă pe Antena3

Manelistul Dani Mocanu sfideaza politia si posteaza o fotografie cu un pui de caprioara

Vizat de un dosar penal dupa videoclipul in care apare alaturi de un leu, manelistul Dani Mocanu sfideaza politia si publica acum o fotografie cu un pui de caprioara.

Mircea Badea, moment inedit in direct: Dani Mocanu sfideaza din nou

Mircea Badea a avut parte de o surpriza in timp ce prezenta cele mai noi informatii, la Editia speciala de duminica dupa-amiaza. Pe prompter a aparut o stire despre controversatul manelist Dani Mocanu, fapt care l-a descumpanit pentru cateva momente.

Dupa leul ranit, Dani Mocanu se pozeaza cu un pui de caprioara. Mesajul sfidator la adresa politiei

Cantaretul de manele Dani Mocanu sfideaza Politia si face publica o fotografie in care apare alaturi de un pui de caprioara.

Cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Pana si Mircea Badea e stupefiat

Incredibil cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Mircea Badea este stupefiat de tupeul manelistului. La ce gest a recurs cantaretul dupa scandalul cu leul, vedeti in articolul de mai jos. Dani Mocanu, postare halucinanta pe reteaua de socializare. Ce isi doreste manelistul de Mos Nicolae Cantaretul de manele Dani Mocanu isi bate .

Traditii si obiceiuri de Mos Nicolae. Ce trebuie sa faci, de fapt, in seara de 5 decembrie

Toti copiii asteapta in fiecare an cu nerabdare seara de 5 decembrie. Ei isi curata si isi lustruiesc incaltamintea, in asteptarea lui Mos Nicolae. Traditia darurilor primite cu aceasta ocazie are originii vechi, de pe vremea unui personaj legendar, care a existat cu adevarat. Traditii si obiceiuri in seara de 5 decembrie Potrivit traditiilor romanesti, .

Mos Nicolae: Se deschide o luna de sarbatori de iarna

Duminica, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, cunoscut popular si sub numele de Mos Nicolae. Acum se deschide o luna de sarbatori de iarna care dureaza pana la 7 ianuarie, cand este celebrat Sfantul Ioan Botezatorul.

Povestea lui mos Nicolae, cel mai darnic sfant. Ce le lasa copiilor in ghetute

Mos Nicolae este asteptat cu nerabdare de copii in fiecare an, in noaptea de 5 spre 6 decembrie. Copiii isi lustruiesc ghetutele sau cizmulitele stiind ca Mosul, undul dintre cei mai iubiti sfinti ai crestinatatii, le va lasa daruri.

Ati fost cuminti? Asteptam imaginile voastre cu cadourile primite de la Mos Nicolae

Mos Nicolae este considerat protectorul copiilor. in fiecare an, el vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti si nuieluse pentru cei mai nazdravani. Antena3 isi doreste sa vada bucuria de pe fetele copiilor, atunci cand isi primesc cadourile de la Mos.

Rezultate Loto 649, de duminica, 6 decembrie. De Mos Nicolae, Loteria a organizat trageri suplimentare. Care sunt numerele castigatoare

Loteria Romana a organizat duminica, 6 decembrie, Tragerile speciale loto de Mos Nicolae. Pentru fiecare din jocurile Loto 649, Joker si Loto 540 au avut loc doua trageri: o tragere principala si o tragere suplimentara. Pentru tragerea suplimentara, Loteria Romana pune la bataie fondul de castiguri al categoriei I, dupa cum urmeaza: Loto 649 - 200. 000 de lei, Joker - 100. 000 de lei si Loto 540 - 50. 000 de lei.

Mos Nicolae, bucurie in pandemie! Copiii din Romania au gasit si anul acesta cadouri in ghetute

Mos Nicolae nu s- speriat de pandemia COVID-19. Chiar daca unii copii s-au indoit ca va veni si anul acesta, cu totii si-au pregatit din timp si cu grija ghetutele, iar Mosul nu i-a dezamagit. A venit cu multe cadouri, insa si cu nuiele pentru cei neastamparati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )