Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Badea a pierdut procesul cu Malin Bot si la Curtea de Apel

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea a pierdut procesul cu Malin Bot si la Curtea de Apel

Malin Bot a castigat si apelul in procesul pe care i l-a intentat Mircea Badea pentru o serie de postari pe Facebook considerate de avocatii realizatorului TVmincinoase si denigratoare. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, lovitura din partea lui Malin Bot! Ce se intampla cu cei 250.000 de euro ceruti de prezentatorul Antena 3

Mircea Badea a primit o lovitura dura din partea lui Malin Bot. Dupa ce a castigat in prima instanta procesul in care prezentatorul de la Antena 3 i-a cerut despagubiri in valoare de 250. 000 de euro, Malin Bot a mai obtinut o victorie si la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor nu este definitiva si .

Mircea Badea stie deja ce se va intampla in turul 2 al alegerilor prezidentiale: Am renuntat sa mai astept o urma de inteligenta

Mircea Badea a abordat iarasi tema alegerilor prezidentiale, in acesta luni, la o zi dupa inchiderea sectiilor de vot, din tara si diaspora. Romanii au mers duminica sa isi aleaga viitorul conducator, iar potrivit rezultatelor finale publicate de BEC, Klaus Iohannis ar conduce detasat in lupta electorala. Mircea Badea stie deja ce se va intampla .

Mircea Badea, despre primul tur al alegerilor prezidentiale in stilul propriu: A luat binisor pentru cat e de prost

Mircea Badea si-a scris parerea, in stilul propriu, pe Facebook, despre primul tur al alegerilor prezidentiale. Prezentatorul de televiziune i-a avut ca subiect pe Klaus Iohannis, Dan Barna si Mircea Diaconu. Mircea Badea, despre primul tur al alegerilor prezidentiale Datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa centralizarea voturilor din toate sectiile de votare din .

Cu cine nu va vota sub nicio forma Mircea Badea. Dezbatere aprinsa la Antena 3 cu Mugur Ciuvica

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Mircea Badea si Mugur Ciuvica au fost intrebati cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din acest an. Jurnalistul Mircea Badea si Mugur Ciuvica, fost consilier al .

Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna. Ce s-a aflat despre acesta, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. A fost totul filmat

Mircea Badea taxeaza dur atitudinea si afirmatiile revoltatoare din filmuletul de campanie prezentat in cel mai real mod posibil de catre Recorder. Ce acuzatii facute de echipa lui Dan Barna au trezit revolta in prezentatorul de televiziune? Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna Reportajul de la Recorder a rasturnat situatia si a adus o .

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea face anuntul BOMBA despre VOTUL din turul 2

Mircea Badea crede ca stie deja cum se va vota in turul doi: anti sau pro Werner. Ma uit la tv la reporterasii frenetici. Am.

Mircea Badea si Bogdan Chirieac, dialog incendiar dupa prezidentiale: Aproape 40% dintre cetatenii care l-au votat pe Iohannis n-au liceu. Nu au liceu dar...

Bogdan Chirieac si Mircea Badea au avut un dialog incendiar dupa ce primele rezultate la prezidentiale au fost facute publice. Din cifrele prezentate rezulta ca aproape 40% dintre cetatenii care nu au liceu.

Cum au fost surprinsi Mircea Badea si Mugur Ciuvica in ziua alegerilor

Cum au fost surprinsi Mircea Badea si Mugur Ciuvica in ziua alegerilor .

Mircea Badea, teorie-bomba. De asta spun romanii ca voteaza cu Klaus Iohannis!

Mircea Badea a comentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, datele celui mai nou sondaj intern al PSD. Citeste si: Sinteza zilei. Rasturnare de situatie in sondajul momentului Cred ca multi raspund Werner.

Claudiu MANDA a PIERDUT procesul cu Poltia Rutiera. Ce a decis INSTANTA dupa ce a contestat suspendarea permisului

Lovitura pentru Claudiu Manda! Judecatorii au respins, luni, contestatia europarlamentarului PSD in procesul cu Politia Rutiera, care i-a retinut carnetul pentru depasirea vitezei legale. Judecatoria.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )