Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea: Poporul roman n-a primit ce merita. N-a primit-o pe Turcan, l-a primit pe Ciolacu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Poporul roman n-a primit ce merita. N-a primit-o pe Turcan, l-a primit pe Ciolacu

Mircea Badea a spus, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, ca si-ar fi dorit ca Raluca Turcan sa fie noul presedinte al Camerei Deputatilor. Ce splendoare ar fi fost ca doamna Turcan sa fie. continuă pe Antena3

Marian Ceausescu sustine ca a fost invitat de Firea la discutii. Reactia lui MIrcea Badea

Marian Ceausescu, cel mai celebru protestatar rezist, spune ca Gabriela Firea l-a invitat la o discutie, dupa ce acestia au avut iar o altercatie in public. Primarul Capitalei sustine ca l-a dat deja in judecata pentru ca s-a simtit hartuita. Marian Ceausescu a declarat razboi total PSD-ului Marian Ceausescu a devenit iar vocal in spatiul [] .

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a avut o reactie acidala adresa Andreei Esca, dupa un interviu pe care prezentatoarea TV l-a dat. Atunci, Esca si-a exprimat nemultumirea fata de felul in care s-au desfasurat lucrurile.

Mircea Badea: Pesedeii s-au comportat like bitches. Un spectacol gretos si purulent

Mircea Badea a vorbit, in pasa de la Sinteza Zilei, despre evenimentele recente de pe scena politica, spunand ca atitudinea celor mai multi membri ai PSD i se pare gretoasa. Masura caracterului.

Soc pentru Mircea Badea. Ce i-a propus un deputat USR

Mircea Badea a dialogat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, cu deputatul USR Cristian Seidler. Realizatorul emisiunii in gura presei i-a dat de inteles reprezentantului USR ca ar putea deveni votant al.

Mircea Badea, inainte si dupa alegeri. Ce estimari facea - PSD ia 40%, cel putin - si cum a reactionat in fata realitatii

Predictiile lui Mircea Badea privind alegerile europarlamentare s-au naruit, iar realizatorul spune acum ca partidele validate prin vot au toata legitimitatea sa ceara demisia Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )