Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a avut o reactie acidala adresa Andreei Esca, dupa un interviu pe care prezentatoarea TV l-a dat. Atunci, Esca si-a exprimat nemultumirea fata de felul in care s-au desfasurat lucrurile. continuă pe B1

Mircea Badea, inainte si dupa alegeri. Ce estimari facea - PSD ia 40%, cel putin - si cum a reactionat in fata realitatii

Predictiile lui Mircea Badea privind alegerile europarlamentare s-au naruit, iar realizatorul spune acum ca partidele validate prin vot au toata legitimitatea sa ceara demisia Guvernului.

Marian Ceausescu sustine ca a fost invitat de Firea la discutii. Reactia lui MIrcea Badea

Marian Ceausescu, cel mai celebru protestatar rezist, spune ca Gabriela Firea l-a invitat la o discutie, dupa ce acestia au avut iar o altercatie in public. Primarul Capitalei sustine ca l-a dat deja in judecata pentru ca s-a simtit hartuita. Marian Ceausescu a declarat razboi total PSD-ului Marian Ceausescu a devenit iar vocal in spatiul [] .

Mircea Badea, mesaj dur despre votul in diaspora: Exaltari cretine!

Pe retelele sociale circula imagini in care se pot observa cozi interminabile la sectiile de votare unde pot vota romanii din diaspora. Multi dau vina pe proasta organizare din sectiile de votare. Astfel, s-ar putea ajunge la situatia in care unii alegatori sa nu mai aiba timp sa-si exprime dreptul de vot pana la inchiderea [] .

Mircea Badea: Pesedeii s-au comportat like bitches. Un spectacol gretos si purulent

Mircea Badea a vorbit, in pasa de la Sinteza Zilei, despre evenimentele recente de pe scena politica, spunand ca atitudinea celor mai multi membri ai PSD i se pare gretoasa. Masura caracterului.

Soc pentru Mircea Badea. Ce i-a propus un deputat USR

Mircea Badea a dialogat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, cu deputatul USR Cristian Seidler. Realizatorul emisiunii in gura presei i-a dat de inteles reprezentantului USR ca ar putea deveni votant al.

Mircea Badea: Daca niste partide din Romania vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea sa ceara

Dupa ce s-a spus, pe surse, ca partidele din Opozitie ar urma sa ceara demisia Guvernului, Mircea Badea a afirmat ca data acestea vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea. Daca.

Mircea Badea: Daca niste partide din Romania vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea sa ceara demisia Guvernului

Dupa ce s-a spus, pe surse, ca partidele din Opozitie ar urma sa ceara demisia Guvernului, Mircea Badea a afirmat ca data acestea vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea. Daca.

Caru' cu vedete: Ioana Ginghina, prima reactie dupa divortul de Alexandru Papadopol: Exista multa tensiune si presiune atunci cand esti parinte; Nici vorba de nunta cu Salman Khan. Iulia Vantur a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre barbatul

Bijuteriile artistei Rita Ora au fost uitate in avion. Colierele cu diamante valoreaza peste trei milioane de euro au fost uitate in avion. O asistenta a cantaretei britanice Rita Ora a uitat in bagajul de mana bijuteriile. Cum arata femeia pe care Catalin Maruta a iubit-o inainte s-o intalneasca pe Andra? Era foarte indragostit de ea. Cu cativa ani s-o intalneasca pe mama copiilor lui, Catalin Maruta a fost intr-o relatie cu.

Ioan Mircea Pascu, adevarul despre cum a fost indepartat de pe lista pentru europarlamentare

Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu a detaliat, intr-o postare pe Facebook, cum a ajuns sa nu mai fie inclus pe list PSD pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Pentru ca alegerile s-au incheiat si nu.

Ce spune Simona Halep despre viitoarea adversara de la Roland Garros, o jucatoare pe care nu a intalnit-o niciodata

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde va avea parte de o adversara inedita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )