Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Badea: Procurorul general al Romaniei a demisionat in urma unui scandal fabricat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Procurorul general al Romaniei a demisionat in urma unui scandal fabricat

Mircea Badea a spus, marti, dupa demisia lui Tiberiu Nitu, ca procurorul genaral al Romaniei a fost dat jos printr-o operatiune mafiota, astfel ca i s-a fabricat un scandal. Cred ca astazi. continuă pe Antena3

Procurorul general al Romaniei a DEMISIONAT! Presedintele tarii i-a acceptat demisia

Tiberiu NITU, procurorul general al Romaniei, a DEMISIONAT in urma scandalului folosirii coloanelor oficiale fara a avea dreptul. Presedintele tarii i-a acceptat demisia.

Procurorul general al Romaniei si-a dat demisia!

Tiberiu NITU, procurorul general al Romaniei, a DEMISIONAT in urma scandalului folosirii coloanelor oficiale fara a avea dreptul, potrivit legii.

Procurorul general Tiberiu Nitu a demisionat. Klaus Iohannis a acceptat demisia

Procurorul general Tiberiu Nitu si-a dat demisia. Informatia a fost obtinuta pe surse de Antena 3. Stire in curs de actualizare.

Mircea Badea, despre demisia lui Tiberiu Nitu: Am avut de-a face cu o lovitura de stat

Mircea Badea a comentat, in timpul pasei cu Editia speciala moderata de Adrian Ursu, decizia Procurorului General, Tiberiu Nitu, de a demisiona, dupa scandalul coloanelor oficiale care a izbucnit saptamana.

Gabriel Oprea: Procurorul general are rang de ministru; in anumite conditii, are anumite misiuni importante

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a explicat sambata, la Brasov, ca procurorul general al Romaniei a beneficiat de coloana oficiala in baza unui protocol incheiat intre doua institutii partenere si a explicat ca oficialul mentionat are rang de ministru iar cei din Ministerul de Interne au facut respectivul protocol avand in vedere ca, in anumite conditii, are anumite misiuni importante, scrie Agerpres.

Procurorul general are rang de ministru; in anumite conditii, are anumite misiuni importante

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a precizat astazi la Brasov ca procurorul general al Romaniei a beneficiat de coloana oficiala in baza unui protocol incheiat intre doua institutii partenere si a explicat ca oficialul mentionat are rang de ministru, iar cei din Ministerul de Interne au facut respectivul protocol avand in vedere ca, in anumite conditii, are anumite misiuni importante, transmit surse din presa.

Oprea ii ia apararea lui Nitu: Procurorul general are rang de ministru

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, a explicat sambata, la Brasov, ca procurorul general al Romaniei are rang de ministru, iar cei din Ministerul de Interne au facut respectivul protocol avand in vedere ca, in anumite conditii, are anumite misiuni importante .

Mircea Badea, discurs in franceza. Adrian Ursu: Frate, esti bine?

Mircea Badea a criticat, in timpul pasei de luni cu Editia speciala moderata de Adrian Ursu, publicatiile care sunt platite din bani publici si care sunt folosite pentru propaganda. Avem o sleatha de.

Surse: Procurorul general Tiberiu Nitu si-a dat demisia

Procurorul general Tiberiu Nitu si-a dat demisia. Informatia a fost obtinuta pe surse de Antena 3. Stire in curs de actualizare.

UPDATE: Cine este procurorul general interimar Dimitrie Bogdan Licu

Dimitrie Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, a confirmat ca va prelua interimatul la conducerea Parchetului General, dupa demisia lui Tiberiu Nitu din functia de procuror general.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )