Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre demisia lui Tiberiu Nitu: Am avut de-a face cu o lovitura de stat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre demisia lui Tiberiu Nitu: Am avut de-a face cu o lovitura de stat

Mircea Badea a comentat, in timpul pasei cu Editia speciala moderata de Adrian Ursu, decizia Procurorului General, Tiberiu Nitu, de a demisiona, dupa scandalul coloanelor oficiale care a izbucnit saptamana. continuă pe Antena3

Radu Tudor, despre demisia lui Tiberiu Nitu: A vrut sa scape de acest scandal precum prietenul lui, Victor Ponta

Radu Tudor a comentat, in editia de marti seara a emisiunii La ordinea zilei, decizia Procurorului General, Tiberiu Nitu, de a demisiona, dupa scandalul coloanelor oficiale care a izbucnit saptamana trecuta.

Gabriel Oprea: Tiberiu Nitu a avut coloana in baza protocolului semnat de specialisti, are misiuni importante

Fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat sambata ca Tiberiu Nitu a beneficiat de coloana oficiala ca urmare a unui protocol incheiat intre MAI si Parchetul General si semnat de specialisti, afirmand ca procurorul general are anumite misiuni importante.

Mircea Badea: Procurorul general al Romaniei a demisionat in urma unui scandal fabricat

Mircea Badea a spus, marti, dupa demisia lui Tiberiu Nitu, ca procurorul genaral al Romaniei a fost dat jos printr-o operatiune mafiota, astfel ca i s-a fabricat un scandal. Cred ca astazi.

Procurorul general Tiberiu Nitu a demisionat. Klaus Iohannis a acceptat demisia

Procurorul general Tiberiu Nitu si-a dat demisia. Informatia a fost obtinuta pe surse de Antena 3. Stire in curs de actualizare.

Surse: Procurorul general Tiberiu Nitu si-a dat demisia

Procurorul general Tiberiu Nitu si-a dat demisia. Informatia a fost obtinuta pe surse de Antena 3. Stire in curs de actualizare.

Reactia ministrului Justitiei cu privire la demisia procurorului general Tiberiu Nitu

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat, marti, ca decizia procurorului general Tiberiu Nitu de a demisiona este un gest corect, de asumare a responsabilitatii si de diminuare a prejudiciilor de imagine aduse Ministerului Public.

Tiberiu Nitu a demisionat din functia de procuror general al Romaniei

Tiberiu Nitu si-a dat demisia, marti, din functia de procuror general al Romaniei. Decizia a fost luata dupa ce numele acestuia a aparut in scandalul privind coloanele oficiale. Concret, acesta ar fi beneficiat ilegal de 700 de deplasari insotit de coloana oficiala.

T. Basescu, despre demisia procurorului general: a fost un moment de slabiciune

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat luni ca Tiberiu Nitu a demisionat din functie intr-un moment de slabiciune, dupa ce, pe acelasi subiect, fostul sef al statului a opinat ca gestul renuntarii la functia de procuror general s-a produs ca urmare a unei presiuni publice inutile in legatura cu acuzatiile privind utilizarea coloanei oficiale de catre acesta.

SURSE Soarta procurorului general, Tiberiu Nitu, ar putea fi decisa astazi la Cotroceni

Soarta procurorului general, Tiberiu Nitu, ar putea fi decisa in aceasta dupa amiaza, la Cotroceni, in conditiile in care acesta refuza sa demisioneze dupa ce DNA l-a acuzat ca a beneficiat ilegal de coloana oficiala, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse oficiale. Potrivit surselor citate, premierul Dacian Ciolos ar urma sa ajunga cu o jumatate de ora mai devreme fata de ora 16. 00 anuntata initial pentru discutii cu seful statului. Potrivit surselor HotNews. ro, ministrul Raluca Pruna i-ar fi sugerat procurorului general Tiberiu Nitu intr-o discutie sa demisioneze. UPDATE: Potrivit unor informatii guvernamentale, la discutiile de la Cotroceni participa si ministrul justitiei, Raluca Pruna.

Dacian Ciolos: Nu este lansata nicio procedura formala impotriva lui Tiberiu Nitu, ministrul Justitiei analizeaza care sunt conditiile in care poate fi revocat procurorul general

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni seara, la Palatul Victoria, ca nu a fost lansata in acest moment nicio procedura formala de revocare a procurorului general Tiberiu Nitu si ca i-a cerut ministrului Justitiei sa analizeze care sunt, conform legislatiei, conditiile in care acesta poate fi revocat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1962 seconds )