Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mircea Badea, propunere pentru Andreea Esca: Mai taiati din fake news

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, propunere pentru Andreea Esca: Mai taiati din fake news

Mircea Badea a subliniat, la Antena 3, in emisiunea in Gura Presei, ca normal ca-i apuca pe oameni deprimarea cand aud stiri false, dupa ceAndreea Esca a afirmat, intr-un interviu, ca. continuă pe Antena3

Acesta e DIVORTUL ANULUI... ANDREEA ESCA face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca a vorbit cu Esther Perel, specialista in probleme conjugale, despre motivele pentru care cuplurile casatorite ajung sa divorteze si de ce insala oamenii. inainte oamenii d.

Cutremurator... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit, de curand, despre ideea de a renunta la televiziune. Desi prezinta de 23 de ani Stirile Pro Tv, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio sau print. Cu toate acestea,.

Mircea Badea, despre un moment emotionant surprins la ceremoniile funerare ale lui George Bush: Sentimentul pe care-l am e de autentic, de real

Un mare lider politic american, in ciuda varstei sale si a faptului ca e foarte bolnav, a tinut neaparat sa mearga la catafalc pentru a se reculege si pentru a face un gest care a impresionat intreaga.

IN DOSARUL CAZARMII CIUPERCEASCA, 4 ani de inchisoare, in prima instanta, pentru Andreea Cosma

Andreea Cosma, deputat PSD, fiica lui Mircea Cosma, fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost condamnata, ieri, in prima instanta, de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu, intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri ce au apartinut fostei cazarmi Ciuperceasca '', intrata in activul Parcului Industrial Plopeni in urma unui schimb de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Andreea Cosma s-a ales si cu o pedeapsa complementara in virtutea careia, timp de doi ani, ii sunt interzise mai multe drepturi deoarece fapta a produs consecinte deosebit de grave, adica un prejudiciu de 10. 784 lei.

Business report: Cnd poti iesi la pensie n functie de anul nasterii si vechimea n munca; Numarul si cuantumul ajutoarelor pentru ncalzirea celor mai saraci romni scade dramatic. Guvernul nu a mai ajustat transele de venit de 7 ani; Autobuzele Otokar cree

Reduceri cu pana la 22. 000 de franci elvetieni pentru creditele cu probleme de rambursare, prin solutionare in afara instantei. Oficialii Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) spun ca. Au ipotecat tot ce aveau si au cumparat fabrica. Acum vand tractoare romanesti in toata lumea. IRUM Reghin a reinviat productia romaneasca de tractoare si investeste in cercetare cand alte nume de acum 50 de ani se mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )