Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fenomenul care l-a facut pe Mircea Badea sa poarte manusi de iarna in toiul verii

Antena3 Antena3,
Fenomenul care l-a facut pe Mircea Badea sa poarte manusi de iarna in toiul verii

Marele campion Helmut Duckadam a fost marti seara invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Eroul de la Sevilla a povestit amanunte mai putin cunoscute din viata sa, dar mai ales despre ce a simtit cand a devenit eroul tuturor romanilor dupa ce aparat toate cele patru lovituri de la 11 metri in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 si a aducs trofeul echipei sale, Steaua Bucuresti. continuă pe Antena3

Cantecul cu vocea lui Klaus Iohannis facut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Mircea Badea a facut recent celebru un cantec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numita Klaus Iohannis - Jo Napot Kivanok a fost postata pe canalul de Youtube Nazef si a strans deja peste 220. 000 de vizualizari. Chiar autorul spune despre acest gen de cantec ca e o caterinca muzicala.

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

Mircea Badea i-a povestit in direct vlogger-ului Selly cum a fentat profesorul la cel mai greu examen din viata sa

Cunoscutul vlogger Selly a fost, luni, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei, ocazie cu care a vorbit deschis despre problemele sistemului de invatamant si despre cum s-a descurcat el in ultimii ani in postura de elev. in finalul discutiei a venit randul lui Mircea Badea sa-i impartasesca lui Selly amintiri din timpul scolii.

Mircea Badea, previziune infioratoare: PNL va veni cu aceasta lege in Parlament!

Mircea Badea a afirmat, duminica, in emisiunea in gura presei, ca PNL ar putea veni cu o lege care sa incheie perioada de asa numit vid legislativ in care carantinarea, izolarea sau internarea asimptomaticilor nu mai este reglementata.

Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, in direct, la Antena 3!

Andrei Selaru, cunoscut drept Selly in lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe finalul editiei, Mircea Badea a intervenit si el in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )