Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mircea Badea rade dupa o infrangere prin K.O. a motociclistului Teodor Emi: A venit salvarea ca sa nu moara motoreta, sa-i puna oxigen sa nu crape

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea rade dupa o infrangere prin K.O. a motociclistului Teodor Emi: A venit salvarea ca sa nu moara motoreta, sa-i puna oxigen sa nu crape

Mircea Badea 41 de ani) a ras pe seama unei infrangeri in ring pe care motociclistul Teodor Emil, cel cu care s-a infruntat anul trecut, a suferit-o recent prin K. Prezentatorul TV s-a aratat satisfacut de faptul ca fostul sau oponent, numindu-l motoreta, a primit o lovitura care a necesitat interventia medicilor. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, plangeri penale dupa ce a fost amenintat cu bataia de mafiotei din coltul strazii: Poate le place si puscaria

Mircea Badea 41 de ani) a depus plangeri penale impotriva unor sportivi de performanta pe motiv ca aceastia il ameninta cu bataia, desi, recent, acelasi realizator TV ameninta public, tot cu bataia, doi jurnalisti de la Evenimentul Zilei.

Motociclistul care l-a batut pe Mircea Badea, batut crunt intr-o gala la Ploiesti (video)

Teodor Emil, motociclistul siluptatorul care l-a calcat in picioare pe realiztorul tv Mircea Badea, a fost batut foarte rau in cadrul Galei Black Cage de la Ploiesti. El a ramas intins pe jos in urma unor lovituri foarte dure, ingrozitoare, primite in cap, in timp ce arbitrul in mod inexplicabil nu oprea meciul in ciuda faptului ca era clar ca nu se mai putea apara. Au intervenit medicii pentru a-i acorda primul ajutor, sa nu isi inghita limba fiind aparent inconstient. I s-a aplicatinclusiv o masca de oxigen. Iata imaginile mai jos, alaturi de reactia total nelalocul ei din partea lui Mircea Badea.

Mircea Badea: Am fost amenintat de niste penibili. Ma duc sa depun plangere penala, sa vedem justitia

Mircea Badea a explicat, joi seara, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca se raliaza trendului La puscarie! si va merge la Parchet pentru a depune mai multe plangeri penale. Badea a recunsocut.

Motociclistul care l-a amenintat pe Mircea Badea, facut K.O.

Motociclistul care l-a provocat pe Mircea Badea la un meci de lupte, vara trecuta, nu face fata tocmai bine cand vine vorba de meciuri cu profesionisti. La cel mai recent meci la care a participat, parte a circui.

Mircea Badea, despre povestea semnaturilor pentru EBA: Povestea asta e de la inalta Curte, pe baza ei Vanghelie e la bulau

Mircea Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, afirmatiile lui Traian Basescu legate de cazul lui Marian Vanghelie, despre care se spune ca ar fi strans semnaturi pentru candidatura Elenei.

Mircea Badea: Propaganda lui Basescu acum ataca justitia. Cum s-au luat de Basescu, justitia nu mai e independenta

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, atitudinea presei basiste fata de justitia independeta, care, brusc, nu mai este justitie independenta,.

Mircea Badea: incep sa cred ca Traian Basescu va ajunge la puscarie

Comentand scurta excursie a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a.

Mircea Badea explica legatura dintre basism, budism, justitie si iluminare

Mircea Badea a comentat, marti seara, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, situatia lui Horia Georgescu, fost sef al autoritatii de integritate, situatie care pare sa prez.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )