Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Badea, reactie dupa noile imagini aparute de la tragedia din Colectiv: E monstruos sa stai pe un scaun si sa comentei la patru ani de la tragedie

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reactie dupa noile imagini aparute de la tragedia din Colectiv: E monstruos sa stai pe un scaun si sa comentei la patru ani de la tragedie

Mircea Badea a facut declaratii dupa ce au aparut noi imagini de la tragedia din Colectiv. Badea sustine ca este monstruos sa stai pe un scaun si sa comentezi ce lucruri nu au fost bine facute, la patru ani. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

Mircea Badea: Modelul Iohannis este un Basescu mult mai lenes, din fericire

Jurnalistul Mircea Badea a comentat, miercuri seara, in emisiunea in Gura Presei,informatia cum ca inainte de sedinta conducerii partidului, Ludovic Orban, premierul desemnat, va avea o intalnire cu.

Mircea Badea: Eu nu am auzit de la PNL ceva legat de masurile economice! Alta este obsesia lor!

Mircea Badea a afirmat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie a devenit o obsesie pentru Klaus Iohannis. Domnul Ludovic Orban va face ce i se s.

Mircea Badea a facut o GLUMA PENIBILA si SINISTRA in scandalul TAROM

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a comentat, luni seara, scandalul TAROM, acolo unde fostul directorul general mezei l-a acuzat pe minstrul Razvan Cuc faptul ca i-ar fi cerut sa tina la sol.

Loredana Groza, prima reactie, dupa ce a fost acuzata ca si-a pus silicoane. A recunoscut tot despre bustul ei

Valul de critici in legatura cu bustul prea voluptos al Loredanei Groza au facut-o pe vedeta sa ia atitudine. Dupa nenumaratele comentarii in legatura cu sanii care au iesit prea mult in evidenta la ultima aparitie, solista a decis sa spuna tot. Loredana Groza, dezvaluiri incendiare dupa valul de critici Si-a pus sau nu Lori .

Mircea Badea: Domnule Barna, foarte important ar fi sa intrati la puscarie. Ma gandesc ca e cumva corect

La scurt timp dupa ceDepartamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntatca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa investigatia facuta de jurnalistii Rise.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )