Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Badea, reactie sfidatoare in cazul perchezitiilor de la ORACLE: E roman!

Playtech Playtech,
Mircea Badea, reactie sfidatoare in cazul perchezitiilor de la ORACLE: E roman!

Nu putea sa lipseasca Mircea Badea in comentariile care se tin in lant vizavi de urmarirea penala a directorului ORACLE. Jurnalistul a lasat o impresie scurta a celor petrecute: E roman. Ce a vrut sa spuna, de fapt? Mircea Badea, reactie in cazul perchezitiilor de la ORACLE Cunoscutul jurnalist Mircea Badea a oferit prima reactie . continuă pe Playtech

Mircea Badea, reactie ferma la zvonurile legate de tragedia din Caracal: Ma intreb de ce sa faci asa ceva?

Mircea Badea a reactionat in contextul tragediei de la Caracal, dupa ce in spatiul public au aparut informatiile ca osemintele gasite in padurea indicata de inculpatul Gheorghe Dinca i-ar apartine.

SOC MONDEN! TEO TRANDAFIR a spus totul despre relatia cu MIRCEA BADEA! Au facut-o acum 20 de ani (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile de altadata si a dat publicitatii o inregistrare cu Mircea Badea din urma cu peste 20 de ani.

Razboi in televiziune. Denise Rifai de la Realitatea TV il da in judecata pe Mircea Badea

Denise Rifai a raspuns atacurilor lui Mircea Badea printr-un anunt. Gazda emisiunii Legea Puterii de la Realitatea TV i-a transmis prezentatorului TV ca il asteapta la CNA si la tribunal. De asemenea, jurnalista l-a pus in tema pe Badea incepandu-si anuntul cu o aducere aminte a motociclistul care l-a facut knock-out. Denise Rifai de la .

Mircea Badea, despre coruptie: Daca Europa si-ar rezolva problemele si Romania ar fi mai bine

Mircea Badea a spus, in contextul tragedieide la Carcal,ca Europa nu-i mai provoaca reactii ce deriva din vreun complex de inferioritate si trebuie sa privim realitatea cu luciditate, nu prin prisma pr.

Denise Rifai il da in judecata pe Mircea Badea: M-am saturat sa fiu facuta in fel si chip

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Legile Puterii, de la Realitatea TV, a declarat ca-l va da in judecata pe Mircea Badea, dupa ce realizatorul a numit-o jihadista, intr-o editie recenta a emisiunii in gura presei, de la Antena 3.

Mircea Badea: Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in statul de drept, e clar ca au o problema

Mircea Badea a spus, in contextul tragediei din Caracal, ca motivul pentru care tara asta e atat de praf e din cauza opiniei publice. Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )