Libnet.ro
UNICEF

18:31

Mircea Badea, reactie ferma la zvonurile legate de tragedia din Caracal: Ma intreb de ce sa faci asa ceva?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reactie ferma la zvonurile legate de tragedia din Caracal: Ma intreb de ce sa faci asa ceva?

Mircea Badea a reactionat in contextul tragediei de la Caracal, dupa ce in spatiul public au aparut informatiile ca osemintele gasite in padurea indicata de inculpatul Gheorghe Dinca i-ar apartine. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie sfidatoare in cazul perchezitiilor de la ORACLE: E roman!

Nu putea sa lipseasca Mircea Badea in comentariile care se tin in lant vizavi de urmarirea penala a directorului ORACLE. Jurnalistul a lasat o impresie scurta a celor petrecute: E roman. Ce a vrut sa spuna, de fapt? Mircea Badea, reactie in cazul perchezitiilor de la ORACLE Cunoscutul jurnalist Mircea Badea a oferit prima reactie .

Mircea Badea: Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in statul de drept, e clar ca au o problema

Mircea Badea a spus, in contextul tragediei din Caracal, ca motivul pentru care tara asta e atat de praf e din cauza opiniei publice. Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in in.

VIDEO Prima filmare cu liderul Turkmenistanului, dupa zvonurile legate de moartea sa. Presedintele conduce o masina de raliuri in jurul Portii Iadului

Televiziunea de stat din Turkmenistan l-a prezentat pe liderul excentric al tarii conducand in jurul unui crater in flacari, aceasta fiind prima filmare in care apare, dupa zvonurile legate de moartea sa, de luna trecuta.

Razboi in televiziune. Denise Rifai de la Realitatea TV il da in judecata pe Mircea Badea

Denise Rifai a raspuns atacurilor lui Mircea Badea printr-un anunt. Gazda emisiunii Legea Puterii de la Realitatea TV i-a transmis prezentatorului TV ca il asteapta la CNA si la tribunal. De asemenea, jurnalista l-a pus in tema pe Badea incepandu-si anuntul cu o aducere aminte a motociclistul care l-a facut knock-out. Denise Rifai de la .

SOC MONDEN! TEO TRANDAFIR a spus totul despre relatia cu MIRCEA BADEA! Au facut-o acum 20 de ani (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile de altadata si a dat publicitatii o inregistrare cu Mircea Badea din urma cu peste 20 de ani.

Mircea Badea, despre coruptie: Daca Europa si-ar rezolva problemele si Romania ar fi mai bine

Mircea Badea a spus, in contextul tragedieide la Carcal,ca Europa nu-i mai provoaca reactii ce deriva din vreun complex de inferioritate si trebuie sa privim realitatea cu luciditate, nu prin prisma pr.

Denise Rifai il da in judecata pe Mircea Badea: M-am saturat sa fiu facuta in fel si chip

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Legile Puterii, de la Realitatea TV, a declarat ca-l va da in judecata pe Mircea Badea, dupa ce realizatorul a numit-o jihadista, intr-o editie recenta a emisiunii in gura presei, de la Antena 3.

Caru cu vedete: Denise Rifai il da in judecata pe Mircea Badea, dupa ce a numit-o jihadista. Omul are o problema; Andreea Balan merge la psiholog. Motivul: Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei si a ajuns la ce a ajuns

Andra, complet nemachiata in vacanta. Solista si-e etalat pistruii adorabili. Andra si-a surprins admiratorii cu cateva imagini din vacanta in care apare. Marcel Toader a lasat datorii de 145. 000 de euro. Ce se intampla cu apartamentul in care a locuit. Marcel Toader a lasat in urma datorii uriase, de peste 145. 000 de euro, cumuland taxe si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )