Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj acid Andreei Esca, drept raspuns la declaratiile facute de aceasta in urma cu ceva timp, cand a spus ca romanii sunt dezamagiti de tot ceea ce se intampla in tara. continuă pe B1

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, despre Mircea Badea:El este pustnicul dela miezul noptii de la Antena 3

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan se declara un mare fan Mircea Badea. Prezent in studioul Antena 3, iPS Ioan vorbeste duios cu vedeta de televiziune.

Mircea Badea: DIICOT se transformase intr-o institutie de protectie a consumatorului. A consumatorului de droguri

Mircea Badea a vorbit, marti, in pasa de la Sinteza Zilei, despre dosarul de trafic de droguri in care a aparut si numele lui Razvan Ciobanu, celebrul Cocaina pentru VIP-uri, dosar care insa a.

Ce masina are Mircea Badea si ce salariu castiga la TV. Ia mai multi bani decat Iohannis

Mircea Badea si-a construit o imagine destul de notorie in ultimii ani. Nu-i de mirare curiozitatea ridicata fata de cat castiga si ce masini are. Acum exista raspunsuri pentru fiecare dilema. La inceputul anului, Mircea Badea s-a aratat nemultumit de cum a parcat cineva langa el. A incercat sa faca misto de celalalt sofer, pe [] .

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre ANDREEA ESCA si ANDREEA BERECLEANU a iesit la iveala...

Desi Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, putini stiu ca cele doua stiriste au o relatie foarte buna in afara platoului de filmat.

Cea mai buna prietena a lui Razvan Ciobanu, adevarul despre depresia designerului: Am plans impreuna, ne prindea dimineata la telefon

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale designerului Razvan Ciobanu, a scris un mesaj emotionant despre creatorul de moda. 27 de ani ne-am iubit, ne-am injurat, ne-am certat, ne-am.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )