Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Badea, socat de Klaus Iohannis. A fost inspaimantator! Mi-am dat seama ca e el pentru ca...

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, socat de Klaus Iohannis. A fost inspaimantator! Mi-am dat seama ca e el pentru ca...

Mircea Badea a remarcat, miercuri seara, aparitia presedintelui Klaus Iohannis, care a avut, in perceptia realizatorului in Gura Presei, cel mai uman discurs. Cand e de remarcat, remarc. A fost parca alta persoana! Am fost pur si simplu suprins, a declarat el. continuă pe Antena3

Cantecul cu vocea lui Klaus Iohannis facut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Mircea Badea a facut recent celebru un cantec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numita Klaus Iohannis - Jo Napot Kivanok a fost postata pe canalul de Youtube Nazef si a strans deja peste 220. 000 de vizualizari. Chiar autorul spune despre acest gen de cantec ca e o caterinca muzicala.

Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, in direct, la Antena 3!

Andrei Selaru, cunoscut drept Selly in lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe finalul editiei, Mircea Badea a intervenit si el in.

Mircea Badea i-a povestit in direct vlogger-ului Selly cum a fentat profesorul la cel mai greu examen din viata sa

Cunoscutul vlogger Selly a fost, luni, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei, ocazie cu care a vorbit deschis despre problemele sistemului de invatamant si despre cum s-a descurcat el in ultimii ani in postura de elev. in finalul discutiei a venit randul lui Mircea Badea sa-i impartasesca lui Selly amintiri din timpul scolii.

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

Mircea Badea: Raspunsul este absolut nu! Nu merge! Harneala asta de 3 lei nu a mers, pentru ca stim sa socotim!

Mircea Badea a vorbit, miercuri seara, despre numarul record de cazuri de coronavirus inregistrat pe data de 8 iulie si anume 555 de cazuri. Potrivit realizatorului, esential este faptul ca numarul mare de imbolnaviri nu poate fi pus pe seama deciziei CCR, ci pe modul de gestionare al autoritatilor, in toata perioada de pandemie.

Presedintele Klaus Iohannis: Pandemia ne-a pus in fata tabloul a 30 de ani de esecuri in administrarea Romaniei. Unica ratiune a restrictiilor a fost evitarea unui scenariu negru. Politicienii trebuie sa fie la inaltimea functiilor detinute

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni din Capitala, in care i-a indemnat pe romani sa respecte regulile de siguranta sanitara si a trecut in.

VIDEO Klaus Iohannis:A fost evitata o criza sanitara de proportii. Fac apel la Parlament sa adopte cadrul legal privind pandemia

Presedintele Klaus Iohannis a facut un bilant al masurilor luate de autoritati in starea de urgenta si cere Parlamentului sa adopte legile necesare pentru a putea fi aplicata carantina si izolarea.

Presedintele Klaus Iohannis: Pandemia ne-a pus in fata tabloul a 30 de ani de esecuri in administrarea Romaniei. Unica ratiune a restrictiilor a fost evitarea unui scenariu negru. Politicienii trebuie sa fie la inaltimea functiilor detinute

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, joi, ora 13, la Palatul Cotroceni din Capitala, anuntaAdministratia Prezidentiala. Seful statului ar putea anunta noi.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor locale: Nu evenimentul in sine e problema, ci campania. Nu pot sa-mi imaginez sa facem mari adunari electorale in timpul epidemiei de Covid-19 (VIDEO)

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie a fost, miercuri, adoptat in Camera Deputatilor, urmand a ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis spre promulgare. in acest context,.

KLAUS IOHANNIS: Pandemia a scos la iveala o economie subreda

Pandemia a scos la iveala o economie subreda, a subliniat presedintele Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )