Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mircea Badea: SRI si DNA nu deconteaza colaborationalismul cu sistemul mafiot al lui Basescu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: SRI si DNA nu deconteaza colaborationalismul cu sistemul mafiot al lui Basescu

Mi-e scarba de ceea ce face DNA-ul zilele acetea. Mi-e scarba pentru ca ei au fost niste slugoi timp de zece ani, iar acum ca s-a schimbat regimul, din varii motive, au zis: gata. acum ii destructuram si pe ai. continuă pe Antena3

Mircea Badea: DNA nu au pupat-o pe poseta pe Udrea, ci a lucrat prin metode ninja si a infiltrat-o pe Topoliceanu

Apararea si-a format opinia ca Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a jucat un rol dictat de cineva in toata perioada in care a stat langa fostul ministru al Turismului. Mircea Badea a.

Mircea Badea: Nu e amuzant ca toti astia de sub Basescu traficau genti cu milioane de euro cash, dar el traia din leafa?

Mircea Badea a facut un apel catre justitia independenta, in editia de luni a emisiunii Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, unde a aratat cat de induiosator poate fi faptul ca Traian Basescu a.

Mircea Badea, despre moartea jurnalistului Horia Tabacu: A scrijelit injurii baloase la adresa mea, pe mine m-a lasat rece. Acum si pe el

Realizatorul TV Mircea Badea 41 de ani) a starnit reactii de dezaprobare pe reteaua Facebook dupa ce si-a aratat satisfactia in urma mortii jurnalistului Horia Tabacu, consultant editorial la Evenimentul zilei. M-a lasat rece. Acum si pe el, spune Badea facand referire la niste atacuri pe care Tabacu le-a facut la adresa lui si a lui Mihai Gadea de-a lungul timpului.

Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Sentinta primita miercuri de Dan Diaconescu - ca dupa cei cinci ani si jumatate de inchisoare, sa nu-si mai practice meseria de jurnalist - este una odioasa, apreciaza Mircea Badea, care adauga ca este.

Corina: CTP ar face apocalipsa mea un joc erotic. Mircea Badea: Doamne fereste!

Mircea Badea a comentat parerile divelor despre sfarsitul lumii si despre barbatii cu ar prefera ele sa-si petreaca ultimele clipe. Nu te joci cu apocalipsa, asta sa ne fie clar la toate. Te joci cu el,.

Mircea Badea: O sa il auziti in curand si pe Traian Basescu spunand ca justitia nu este independenta

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii in Gura Presei, despre scrisoarea cutremuratoare a Monicai Iacob Ridzi, condamnata la inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu. in.

Interviu cu Mircea Badea, tema pentru studentii de la Jurnalism: Eu nu prea dau interviuri. Daca am ceva de spus, spun pe post

Mircea Badea le-a povestit telespectarilor sai despre vizita neasteptata pe care a primit-o astazi chiar la sediul redactiei. Au venit doua fete, aici la Antena. Ma asteptau aici la intrare. Eu eram cu plase, .

Dorin Cocos a declarat ca regreta casatoria cu Elena Udrea. Mircea Badea: Este disperat! Nu mai poate in parnaie

Sunt absolut bulversat in legatura cu afirmatiile domnului Victor Ciutacu, care a prezentat o serie de declaratii ale lui Dorin Cocos despre Elena Udrea, a spus Mircea Badea in legatura cu dezvalurile facute.

Mircea Badea: Citind titlurile propagandei basiste, parea ca jurnalistul Horia Tabacu a decedat din cauza mea

Mircea Badea a vorbit duminica seara la Sinteza Zilei despre atacul lui Valentin Jucan, membru al CNA, care considera ca realizatorul in gura presei a avut o reactie imbecila la decesul jurnalistului Horia.

Mircea Badea, despre vizita sefului FBI la Bucuresti

Directorul FBI James Comey a fost azi in vizita la Bucuresti. A avut intalniri cu presedintele Iohannis, cu premierul Ponta, cu proaspatul director SRI, Eduard Hellvig si cu ministrul de Interne, Gabriel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )