Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mircea Badea: Sunt amenintat de interlopi. Sesizez institutiile statului sau vorbesc cu niste prieteni din Bulgaria?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sunt amenintat de interlopi. Sesizez institutiile statului sau vorbesc cu niste prieteni din Bulgaria?

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, joi seara, ca a primit mai multe amenintari de la diversi interlopi si l-a intrebat pe chestorul Pavel Abraham, prezent in platoul emisiunii. continuă pe Antena3

Mircea Badea, angajat la Pro TV! Mai tineti minte?

Nu multi isi amintesc perioada in care Mircea Badea era angajat la Pro TV. Multi il asociaza doar cu Antena 3, unde modereaza de un deceniu emisiunea In Gura Presei. Iata ce sarcini avea Mircea la postul lui Adrian Sarbu.

Mircea Badea: Presedintele ales este modest si cand se intoarce din Palm Beach

Mircea Badea a comentat la Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, reintoarcerea presedintelui ales, Klaus Iohannis, din Palm Beach, cu un avion de linie, la clasa economic. Eu ma bucur cu avem o clasa mijlocie pu.

Mircea Badea: Propaganda basista imi inventeaza afirmatii in legatura cu filmuletul cu tragedia aviatica de la Siutghiol

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, in emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca presa basista ii inventeaza afirmatii legate de filmuletul.

Mircea Badea: Privind filmuletul de la Digi, mi-am pus cateva intrebari. Nu se vede nimic

Mircea Badea a vorbit, miercuri, despre tragedia aviatica de la Siutghiol, comentand inregistrarea video aparuta in presa, care arata ca cel putin una dintre victimele accidentului se afla in viata dupa.

Mircea Badea la Sinteza zilei despre cazul elicopterului prabusit: Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat

Mircea Badea a declarat in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24 care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal. Emisiunea este construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa.

Interviu cu Radu Banciu: Mircea Badea nu a fost o gaselnita, ci un petec. Chiar inainte sa am emisiunea, ma copia fara sa stie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu dezvaluie, intr-un interviu acordat Pagina de Media, modul in care atat el, cat si principalul sau concurent, Mircea Badea, si-au inceput emisiunile pamflet. in opinia jurnalistului B1.

Mircea Badea: Nu este vorba ca plec de la Antena 3. Pot face multe alte emisiuni

Mircea Badea a marturisit in cadrul emisiunii in Gura Presei ca s-a saturat si a obosit sa fie in linia intai in lupta cu Traian Basescu, propaganda basista. Eu am pretentia ca vorbesc foarte bine.

Mircea Badea: M-am saturat sa fiu in linia intai in lupta cu abuzurile sistemului lui Basescu

Mircea Badea a marturisit in cadrul emisiunii in Gura Presei ca s-a saturat si a obosit sa fie in linia intai in lupta cu Traian Basescu, propaganda basista. Ma aflu intr-un moment, nu stiu daca.

Mircea Badea: Eu, cetatean platitor de taxe, astept de la justitia din Romania, care este libera si competenta, niste condamnari

Mircea Badea a declarat, in pasa emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca asteapta de la justitia din Romania, care este libera si competenta condamnari si rezultate concrete, facand referire la.

Mircea Badea: Nu dau doi bani pe compunerea pe care a facut-o DNA si i-a dat-o pentru publicare unui ofiter sub acoperire

Mircea Badea spune ca nu este deloc impresionat de documentul DNA publicat astazi de Robert Turcescu si care arata ca Elena Udrea ar fi luat mita din despagubirea ANRP. Nu dau doi bani pe compunerea pe care a fac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )