Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mircea Badea: Sunt doua posibilitati in legatura cu mitingul de sambata: sa iasa sau nu. Cine trebuie sa tremure dupa asta?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sunt doua posibilitati in legatura cu mitingul de sambata: sa iasa sau nu. Cine trebuie sa tremure dupa asta?

Mircea Badea a sustinut in emisiunea in gura presei ca exista doar doua posibilitati in legatura cu mitingul de sambata seara. Mitingul de sambata: doua posibilitati sa iasa bine sau. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Sunt convins ca PNL va disparea

Mircea Badea a facut, marti seara, pe pasa cu Sinteza zilei, o previziune sumbra legata de viitorul PNL. Eu sunt convins ca PNL va disparea, asa cum a disparut si PNTCD-ul, intr-un orizont de timp.

Mircea Badea: inteleg ca se face miting. Sunt cel mai mare sustinator al ideii de iesit in strada si al oamenilor zdraveni la cap

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, despre mitingupentru protejarea justitiei organizat de PSD. inteleg ca se face miting. Cred ca sunt cel .

Mircea Badea: Am fost de acord cu domnul Dragnea intr-o privinta. La miting vor fi infiltrati cetateni care se vor da victime

Mircea Badea a recunoscut in pasa dintre emisiunile Sinteza Zilei- in Gura Presei ca pentru prima data a fost de acord cu Liviu Dragnea. Sunt destul de rar de acord cu domnul Dragnea, dar astazi am fost de.

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, pe tema momentului, revocarea sefei DNA, Laurei Codruta Kovesi. Eu sunt convins si voi actiona in consecinta, ca procurorii trebuie sa fie independenti. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )