Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, pe tema momentului, revocarea sefei DNA, Laurei Codruta Kovesi. Eu sunt convins si voi actiona in consecinta, ca procurorii trebuie sa fie independenti. in. continuă pe Antena3

Mircea Badea: inteleg ca se face miting. Sunt cel mai mare sustinator al ideii de iesit in strada si al oamenilor zdraveni la cap

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, despre mitingupentru protejarea justitiei organizat de PSD. inteleg ca se face miting. Cred ca sunt cel .

Klaus Iohannis raspunde solicitarii organizatiilor rezist: Sigur, se pot face! (VIDEO)

Klaus Iohannis raspunde organizatiilor rezist care i-au solicitat, luni, presedintelui sa organizeze consultari dupa decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA. in masura in care se impun consultari pentru.

Klaus Iohannis: O decizie a CCR nu poate fi discutata prin referendum (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca o decizie a CCR nu poate fi discutata prin referendum, ci, prin referendum, pot fi discutate problemele din punct de vedere al constructiei statului. Este, sigur, o discutie care se p.

Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, scenariile lansate din partea PSD cu privire la suspendarea sa, daca nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Seful statului a spus ca nu il preocupa.

Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat intr-o interventie publica faptul ca in interiorul Curtii Constitutionale mai exista este un judecator care activeaza in ciuda faptului ca un judecator nu poate avea.

Klaus Iohannis: O decizie a Curtii Constitutionale nu poate fi discutata prin referendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca o decizie a Curtii Constitutionale nu poate fi discutata prin referendum, precizand insa ca sunt tot mai multi politicieni care pun sub semnul intrebarii.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis privind mitingul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat mitingul pe care PSD intentioneaza sa il organizeze sambata ca fiind o abordare caraghioasa si pur populista. Mitingurile sunt o forma de protest si.

Klaus Iohannis, in scandalul revocarii: Iau in calcul sa respect statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe tema momentului, revocarea Laurei Codruta Kovesi. Iata pricipalele sale declaratii in realitate sunt mult mai multe teme care reapar si merita discutate. Statutul.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Plangere penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis si a sotiei sale: DNA a declinat-o catre Parchetul Alba

O plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei sale Carmen Iohannis si a notarul Radu Bucsa a fost depusa de catre reprezentantii Luju. ro la DNA. Procurorii anticoruptie, insa, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )