Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Toate posturile de stiri sunt pe pierdere, mai putin Antena 3, care e pe profit. Cine le suporta cheltuielile?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Toate posturile de stiri sunt pe pierdere, mai putin Antena 3, care e pe profit. Cine le suporta cheltuielile?

Mircea Badea a prezentat, in pasa editiei de miercuri seara a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, un inventar realizat de paginademedia. ro, avand la baza datele Ministerului de Finante, care arata. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Daca motiunea de cenzura trece e foarte rau pentru Ponta

Mi-e foarte greu sa ma pun in locul lui Victor Ponta, declara Mircea Badea. Nu am toate datele pe care le are Victor Ponta. Singura problema reala, in cazul lui Victor Ponta, din punctul sau de vedere, este.

Mircea Badea explica noima iesitului in strada: Eu intotdeauna sunt PENTRU

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca l-au deranjat afirmatiile ministrului Justitiei in legatura cu prezenta oamenilor in strada, aratand.

Mircea Badea: Am voie sa nu am incredere totala in procurorul Uncheselu? Sunt un om rau?

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a purtat un dialog cu prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, in cadrul caruia l-a intrebat pe liberal daca are voie sa nu aiba incredere totala in.

Mircea Badea: Sova l-a sponsorizat pe Ponta cu o masina. Si eu am condus masina de la sponsor, acum sunt arestabil?

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, ca este vecin cu cineva special:Eu am spirit de observatie. Nu pot sa dau detalii concrete, ca.

Mircea Badea: Ma bucur ca Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Mircea Badea a comentat, in pasa din emisiunea 100 de minute, ca el il detesta pe Ioan Rus de cel putin 12 ani incoace si se bucura ca nu mai face parte din Guvern. Atat de mult am vorbit despre I.

Mircea Badea: Astept de la procurorul Uncheselu sa o ancheteze pe doamna Stanciu pentru conflict de interese

Mircea Badea asteapta ca procurorul Nicolae Uncheselu - cel care il ancheteaza pe premierul Victor Ponta - sa o ancheteze si pe sefa Curtii Supreme, Livia Stanciu, pentru conflict de interese. Badea a.

Mircea Badea: E inadmisibil sa existe o categorie profesionala care sa nu poata fi trasa la raspundere pentru erorile facute fie din neglijenta, fie din rea-credinta

Mircea Badea a afirmat la Citizen Badea, in cadrul emisiunii 100 de minute, ca este inadmisibil sa existe o categorie profesionala care sa nu poata fi trasa la raspundere pentru erorile facute fie din.

Mircea Badea, despre Livia Stanciu si cazul Rarinca: E un caz care se muleaza perfect pe ideea de conflict de interese

Mircea Badea a semnalat, in editia de miercuri a emisiunii in gura presei, situatia in care se afla sefa iCCJ, Livia Stanciu, care s-a declarat impotriva unei legi privind raspunderea magistratilor. E un caz.

Mircea Badea: Domnul Cristian Tudor Popescu nu face diferenta intre o instanta de judecata si un procuror. E noaptea mintii!

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, luni seara, o declaratie recenta a lui Cristian Tudor Popescu, care a comparat cazul premierului Victor Ponta cu cel al lui Liviu.

Perchezitii DNA in Bucuresti si Teleorman: Sunt vizati mai multi avocati care ar fi implicati in eliberarea fratilor Camataru

Procurorii DNA efectueaza joi dimineata 12 perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetul Teleorman, potrivit unui comunicat al DNA. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )