Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mircea Badea: in turul II ma duc sa aleg intre Udrea si Macovei

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: in turul II ma duc sa aleg intre Udrea si Macovei

In turul II al alegerilor prezidentiale, Mircea Badea merge la vot. Realizatorul emisiunii in gura presei a dezvaluit, joi seara, la Radio Zu, ca o va vota pe Elena Udrea. Eu in turul 2 ma duc clar sa aleg. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Macovei a luat un scor de trei lei. Udrea a luat un scor de toata jena

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, scorurile obtinute de Monica Macovei si Elena Udrea la alegerile prezidentiale. Macovei a luat un scor de trei lei. Macovei s-a.

Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Mircea Badea a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, despre sistemul juridic din Romania. Sistemul juridic din Romania este totusi unul profund viciat inca de la conceptie. ) Nu.

Mircea Badea: Am inteles ca domnul Cristi din Banat vrea sa ma dea in judecata

Cristi din Banat, interpretul melodiei Ca o apa cristalina, vrea sa-l dea in judecata pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei. Jurnalistul sustine ca muzica e viata lui si nu intelege de.

Mircea Badea, urare pentru Basescu de ziua lui: Sper ca urmatoarele 20 de aniversari sa le petreaca la puscarie

Mircea Badea i-a facut o urare inedita lui Traian Basescu, de ziua acestuia. I-a dorit presedintelui sa-si petreaca urmatoarele 20 de aniversari dupa gratii. Realizatorul emisiunii in gura presei.

Mircea Badea: Asta este o idee buna!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre propunerea pe care Victor Ponta a facut-o pentru functia de premier, in cazul in care va ajunge la Cotroceni.

Cercetare IRES: Cata scoala au si unde traiesc votantii lui Ponta, Iohannis, Udrea, Macovei. Compatibilitatile din turul II

Circa o treime dintre alegatorii care s-au prezentat la urne duminica, la prezidentiale, au urmat cel mult 10 clase sau scoala profesionala, iar mai putin de un sfert aveau studii superioare, potrivit sondajului la iesirea de la urne realizata de Institutul Roman de Evaluare si Strategie IRES). Potrivit surse citate, candidatul care s-a clasat pe primul loc, Victor Ponta, s-a bazat intr-o mai mare masura decat cel de pe locul secund, Klaus Iohannis, pe votul alegatorilor mai batrani, cu studii mai reduse, din mediul rural. Profilul de alegatori atras de Iohannis pare mai apropiat de caracteristicile votantilor lui Tariceanu, Udrea si Macovei. Independenta Monica Maconei, de pe locul V, are cea mai mare pondere, in randul propriilor votanti, de alegatori tineri, cu studii inalte, din mediul urban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )