Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Mircea Badea a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, despre sistemul juridic din Romania. Sistemul juridic din Romania este totusi unul profund viciat inca de la conceptie. ) Nu. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Asta este o idee buna!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre propunerea pe care Victor Ponta a facut-o pentru functia de premier, in cazul in care va ajunge la Cotroceni.

Mircea Badea, urare pentru Basescu de ziua lui: Sper ca urmatoarele 20 de aniversari sa le petreaca la puscarie

Mircea Badea i-a facut o urare inedita lui Traian Basescu, de ziua acestuia. I-a dorit presedintelui sa-si petreaca urmatoarele 20 de aniversari dupa gratii. Realizatorul emisiunii in gura presei.

Mircea Badea: Macovei a luat un scor de trei lei. Udrea a luat un scor de toata jena

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, scorurile obtinute de Monica Macovei si Elena Udrea la alegerile prezidentiale. Macovei a luat un scor de trei lei. Macovei s-a.

Mircea Badea: in turul II ma duc sa aleg intre Udrea si Macovei

In turul II al alegerilor prezidentiale, Mircea Badea merge la vot. Realizatorul emisiunii in gura presei a dezvaluit, joi seara, la Radio Zu, ca o va vota pe Elena Udrea. Eu in turul 2 ma duc clar sa aleg.

Mircea Badea: Am inteles ca domnul Cristi din Banat vrea sa ma dea in judecata

Cristi din Banat, interpretul melodiei Ca o apa cristalina, vrea sa-l dea in judecata pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei. Jurnalistul sustine ca muzica e viata lui si nu intelege de.

Mircea Lucescu spune ca criza din Ucraina ii aminteste de haosul din Romania postcomunista

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, spune ca criza pe care o traverseaza Ucraina ii aminteste de haosul din Romania postcomunista. Chiar si asa, romanul are vise indraznete in Europa cu Sahtior.

INTERVIU EVENIMENT Wess Mitchell, presedinte CEPA: Romania este un battleground state iar democratia va fi testata mai dur decat in alte tari

Romania este in prezent un battleground state intre Occident si Rusia, o insula sub asediu, o tara care traieste in prezent intr-un cartier dur si va simti o testare a democratiei mai dura decat in alte tari, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Wess Mitchell, presedinte al the Center for European Policy Analysis CEPA), singurul think tank american dedicat studierii Europei Centrale si de Est. Mitchell afirma ca Rusia lui Vladimir Putin va incerca orice pentru a cuceri aceasta insula. Este foarte posibil, spune prresedintele CEPA, ca Rusia sa priveasca Marea Neagra partial ca zona de resurse, sa incurajeze iredentismul etnic pentru a destabiliza Romania si sa-si extinda influenta intr-o regiune partial cazuta sub influenta sa.

Proteste la Ministerul Culturii pentru rezolvarea problemelor cinematografelor din Romania

Angajatii RADEF RomaniaFilm au inceput luni sa picheteze zilnic Ministerul Culturii si i-au scris premierului Victor Ponta, care este si ministru interimar al Culturii, sa se implice pentru rezolvarea problemelor cinematografelor din Romania, informeaza Mediafax.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Consiliul National al Tinerilor din Romania: 300 de tineri aduc domeniul tineretului pe agenda publica

Forumul Tinerilor din Romania, organizeaza intre 20-23 noiembrie, la Bucuresti, primul Consiliu National al Tinerilor din Romania, eveniment care va reuni 300 de tineri din intreaga tara, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )