Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mircea Badea il vrea pe Dorian Popa la inchisoare. Realizatorul TV stie si de ce creste numarul de infectari cu COVID-19

B1 B1,
Mircea Badea il vrea pe Dorian Popa la inchisoare. Realizatorul TV stie si de ce creste numarul de infectari cu COVID-19

Mircea Badea a avut o reactie transanta dupa ce l-a vazut pe Dorian Popa ca a prestat la o petrecere de la Craiova. Realizatorul TV le-a recomandat autoritatilor, mai in gluma, mai in serios, sa-l condamne la. continuă pe B1

Ce i-a transmis Mircea Badea lui Dorian Popa. L-a umilit, in direct la TV

Mircea Badea ataca din nou, dar de data asta l-a avut in vizor pe nimeni altul decat Dorian Popa. Cum l-a umilit pe cunoscutul cantaret si ce gest l-a adus in gura presei? Mircea Badea l-a umilit in direct pe Dorian Popa Dorian Popa a intrat si el in randul lumii, adica in in gura .

Mircea Badea despre Dorian Popa: Cati ani il baga la puscarie pentru faza asta? Trebuie sa il bage la puscarie!

Realizatorul in gura presei a comentat, miercuri seara, imaginile in care Dorian Popa apare cantand la o petrecere, in mijlocul publicului, fara a respecta nicio masura de protectie pentru combaterea coronavirusului.

Mircea Badea acuza site-ul Antenei 3 ca a dat un fake news chiar despre el: Acest articol este un exemplu bun de asa nu

Mircea Badea cere site-ului Antena3. ro sa nu-l mai citeze, dupa ce pe site a aparut un articol din care reiesea ca realizatorul TV cere arestarea lui Dorian Popa. Reprezentanta site-ului televiziunii i-a oferit o replica.

Mircea Badea: 100 de doctori de la Galati sunt infectati. Doctorii aia s-au infectat tot de la ghiorlaiala?

Realizatorul in gura presei a comentat, miercuri seara, imaginile in care Dorian Popa apare cantand la o petrecere, in mijlocul publicului, fara a respecta nicio masura de protectie pentru combaterea coronavirusului, facand paralela cu noul focar de coronavirus de la Galati.

VIDEO Cum i-a dat de gol Dorian Popa pe tinerii de la un majorat care au ignorat restrictiile si unde el era invitat special

Dorian Popa a fost invitat special la un majorat, iar petrecerea a avut loc intr-un spatiu inchis de langa Craiova. Ajuns in Bucuresti, fara sa se gandeasca la consecinte, Popa a postat imagini pe canalul sau de youtube unde se vedea clar ca invitatii au ignorat restrictiile impuse de pandemie.

S-a aflat salariul lui Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 ia bani mai putini in 2020

La fel ca toti angajatii care lucreaza in trustul Intact, Mircea Badea primeste in perioada aceasta un salariu mai mic cu 20% decat in mod obisnuit. Astfel ca prezentatorul Antena 3 va lua acest salariu pana la finele anului, decizia fiind luata din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. S-a aflat salariul lui Mircea .

Mircea Badea: Vreau sa va spun ca am gresit! Cred ca am spus lucruri pentru care chiar va cer iertare...

Mircea Badea si-a cerut iertare ironic, miercuri seara, pentru emisiunea de marti si pentru toate emisiunile in care a spus lucruri care puteau avea un impact negativ asupra specialistilor din Romania, dupa ce si-a reconsiderat atitudinea.

Mircea Badea: Pe mine nimic in Romania nu ma poate face sa fac acest lucru! Nimic, nimic!

Mircea Badea a declarat, luni seara, ca in acest moment, nimic in Romania nu il poate face sa se testeze pentru coronavirus. Motiv pentru care evita total sa fie contact.

Mircea Badea rupe tacerea: incerc sa ma feresc de atacul cerebral care imi da tarcoale

Mircea Badea face un apel la politicienii care vor sa voteze impotriva legii carantinei si izolarii si le spune ce sa raspunda la orice intrebare legata de aceasta lege. Jurnalistul sustine ca trebuie sa traim intr-o lume civilizata.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )