Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mircea Badea acuza site-ul Antenei 3 ca a dat un fake news chiar despre el: Acest articol este un exemplu bun de asa nu

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea acuza site-ul Antenei 3 ca a dat un fake news chiar despre el: Acest articol este un exemplu bun de asa nu

Mircea Badea cere site-ului Antena3. ro sa nu-l mai citeze, dupa ce pe site a aparut un articol din care reiesea ca realizatorul TV cere arestarea lui Dorian Popa. Reprezentanta site-ului televiziunii i-a oferit o replica. continuă pe Adevărul

Ce i-a transmis Mircea Badea lui Dorian Popa. L-a umilit, in direct la TV

Mircea Badea ataca din nou, dar de data asta l-a avut in vizor pe nimeni altul decat Dorian Popa. Cum l-a umilit pe cunoscutul cantaret si ce gest l-a adus in gura presei? Mircea Badea l-a umilit in direct pe Dorian Popa Dorian Popa a intrat si el in randul lumii, adica in in gura .

S-a aflat salariul lui Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 ia bani mai putini in 2020

La fel ca toti angajatii care lucreaza in trustul Intact, Mircea Badea primeste in perioada aceasta un salariu mai mic cu 20% decat in mod obisnuit. Astfel ca prezentatorul Antena 3 va lua acest salariu pana la finele anului, decizia fiind luata din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. S-a aflat salariul lui Mircea .

Mircea Badea il vrea pe Dorian Popa la inchisoare. Realizatorul TV stie si de ce creste numarul de infectari cu COVID-19

Mircea Badea a avut o reactie transanta dupa ce l-a vazut pe Dorian Popa ca a prestat la o petrecere de la Craiova. Realizatorul TV le-a recomandat autoritatilor, mai in gluma, mai in serios, sa-l condamne la.

Mircea Badea: Vreau sa va spun ca am gresit! Cred ca am spus lucruri pentru care chiar va cer iertare...

Mircea Badea si-a cerut iertare ironic, miercuri seara, pentru emisiunea de marti si pentru toate emisiunile in care a spus lucruri care puteau avea un impact negativ asupra specialistilor din Romania, dupa ce si-a reconsiderat atitudinea.

Mircea Badea: Pe mine nimic in Romania nu ma poate face sa fac acest lucru! Nimic, nimic!

Mircea Badea a declarat, luni seara, ca in acest moment, nimic in Romania nu il poate face sa se testeze pentru coronavirus. Motiv pentru care evita total sa fie contact.

Mircea Badea rupe tacerea: incerc sa ma feresc de atacul cerebral care imi da tarcoale

Mircea Badea face un apel la politicienii care vor sa voteze impotriva legii carantinei si izolarii si le spune ce sa raspunda la orice intrebare legata de aceasta lege. Jurnalistul sustine ca trebuie sa traim intr-o lume civilizata.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )