Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mircea Badea: Zic sa luam lumina de la Curtea Suprema din SUA! Daca as fi jurnalist la KovesiTV, as ...

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Zic sa luam lumina de la Curtea Suprema din SUA! Daca as fi jurnalist la KovesiTV, as ...

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, un articol aparut in evz. ro, care citeaza presa americana, despre o decizie istorica a Curtii. continuă pe Antena3

Japonia: Curtea Suprema a dat unda verde supravegherii musulmanilor din tara

Curtea Suprema din Japonia a dat unda verde supravegherii musulmanilor din aceasta tara, informeaza Al Jazeera. Practicile de supraveghere i-a facut pe multi oameni sa isi piarda increderea.

Sinteza Zilei. Dezvaluire facuta de Mircea Badea. Ce legatura are cu fosta sotie a lui Dan Condrea

Mircea Badea a dezvaluit la Sinteza Zilei ca intre el si Laura Georgescu exista o legatura stiuta de foarte putina lume. Cei doi au fost colegi de liceu, a descoperit Mircea.

Mircea Badea, cuprins de indignare: M-am saturat sa ma revolt eu in locul altora care stau pe canapea!

Sa ma revolt eu in locul profesorilor?!, este mesajul postat de Mircea Badea pe blogul sau, in care subliniaza ca declaratiile ministrului Bostan referitoare la profesori si la introducerea.

Mircea Badea, reactie geniala la BREXIT: Noi nu numai ca-i certam, noi le dam si lectii!

Mircea Badea a comentat, la editia de luni seara a emisiunii in gura presei, reactia presei de propaganda din Romania la BREXIT, care a sarit sa-i certe pe britanici pentru votul pe care l-au.

Mircea Badea, despre apelul la 112 in cazul Condrea: Nu exista ceva mai tare pe Pamant!

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei in gura presei cu Sinteza zilei, apelul la numarul de urgenta 112 al Gabrielei Pelin, femeia care a ajuns prima la locul accidentului in care si-a pierdut.

Gabriel Oprea s-a regasit cu Ontanu in boxa acuzatilor de la Curtea Suprema

In timp ce in UNPR se duc discutii privind aliantele politice, doi dintre fostii lideri ai organizatiei politice s-au intalnit, din intamplare, la Curtea Suprema. Gabriel Oprea l-a privit pe Neculai Ontanu cum a fost adus incatusat in boxa arestatilor. in ultimii ani, cei doi politicieni faceau si desfaceau majoritati in Parlament.

Dosarul Limuzina. Fostul ministru Gabriel Oprea, prezent la Curtea Suprema

Curtea Suprema judeca marti primul termen al dosarului Limuzina in care Gabriel Oprea, fost vicepremier al Romaniei si fost ministru de Interne, este acuzat de abuz in serviciu.

SUA: Curtea Suprema a declarat ilegala legea texana cu privire la avorturi

Curtea Suprema a Statelor Unite ale Americii a declarat ilegala legea texana din 2013 cu privire la reglementarea sigurantei clinicilor de avort pe motiv ca o povara inutila pe dreptul femeilor de a face avort, ar.

Gabriel Oprea, intalnire surpriza la Curtea Suprema: inaintea inceperii procesului in sala de judecata a fost adus incatusat Neculai Ontanu (VIDEO)

Gabriel Oprea a fost prezent marti la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru primul termen din dosarul privind achizitiile pentru DIPI. inainte de inceperea judecarii dosarului, Gabriel Oprea.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea va fi prezent marti la Curtea Suprema pentru primul termen din dosarul privind achizitiile de la DIPI

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca marti primul termen din dosarul fostului vicepremier si ministru de Interne, Gabriel Oprea. Este vorba despre dosarul penal in care acesta este acuzat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )