Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Baniciu s-a casatorit pentru a doua oara, la 65 de ani

Adevărul Adevărul,
Mircea Baniciu s-a casatorit pentru a doua oara, la 65 de ani

Mircea Baniciu, cunoscutul cantaret si chitarist roman, s-a casatorit sambata, 18 octombrie, cu Alina Nemes, femeia care ii este alaturi de cativa ani si care i-a daruit si un copil, pe Victor Baniciu. continuă pe Adevărul

Mircea Baniciu s-a insurat la 64 de ani! Iata cine este aleasa!

Mircea Baniciu a facut pasul cel mare casatorindu-se la varsta de 64 de ani. Veteranul artist, devenit celebru prin apartenenta la trupa Phoenix, a imbracat ieri costumul de ginerica. Iata cine este aleasa lui.

Oscar: Republica Moldova, reprezentata pentru a doua oara in categoria dedicata filmelor straine

La limita de jos a cerului, debutul in lungmetraj al regizorului Igor Cobileanski, este eligibil pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain pe 2015, relateaza Mediafax.

Sen Te rastignita a doua oara

Premiera noului spectacol al lui Andrei Serban, Omul cel bun din Seciuan dupa Bertolt Brecht, a avut loc, iar productia se dovedeste la fel de rotunda si impresionanta ca la repetitiile din vara. Din pacate, publicul se arata mai interesat de soarta macilor de pe scena sau de dilema a aplauda sau nu in picioare, decat de semnificatiile profunde ale montarii. Astfel, Sen Te este rastignita a doua oara, in mijlocul indiferentei generale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )