Libnet.ro
UNICEF

05:00

Oscar: Republica Moldova, reprezentata pentru a doua oara in categoria dedicata filmelor straine

România Liberă România Liberă,
Oscar: Republica Moldova, reprezentata pentru a doua oara in categoria dedicata filmelor straine

La limita de jos a cerului, debutul in lungmetraj al regizorului Igor Cobileanski, este eligibil pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain pe 2015, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Avorturile in Republica Moldova depasesc de doua ori numarul nasterilor

In Republica Moldova au fost inregistrate oficial peste 60 de mii de avorturi intre anii 2010-2013. Aceste date au fost prezentate de catre Asociatia Obsteasca Pentru Familie, care anunta lansarea campaniei anti-avort Dreptul la viata al copilului nenascut.

Combaterea violentei domestice, o prioritate in Republica Moldova

Combaterea violentei domestice este o prioritate pentru societatea civila si pentru Oficiul Avocatului Poporului din Republica Moldova.

Sectiile de votare din Republica Moldova pentru alegerea presedintelui Romaniei

In Republica Moldova vor fi deschise 21 de sectii de votare pentru alegerile prezidentiale din Romania, care se vor desfasura pe data de 2 noiembrie, transmite IPN.

Jandarmii romani i-au antrenat pe carabinierii din Republica Moldova

Carabinierii din Republica Moldova s-au antrenat si au facut schimb de experienta cu jandarmii din Romania in cadrul proiectul Consolidarea capacitatilor trupelor de carabinieri din Republica Moldova, care a durat timp de 15 luni, transmite IPN.

Republica Moldova utilizeaza foarte putin din potentialul de energie regenerabila

Republica Moldova utilizeaza doar 4-5% din potentialul de energie regenerabila pe care il detine, transmite IPN cu referire la un studiu realizat de catre Vadim Ceban.

Chisinau: Marele Zid Chinezesc, la granita dintre Republica Moldova si Romania

Renato Usatii, o figura controversata in Republica Moldova in urma implicarii intr-un scandal financiar din 2011 si a legaturilor cu oameni de afaceri din Rusia, a declarat, intr-o emisiune a postului de televiziune TV7, ca are in vedere sa formeze o coalitie cu Partidul Comunistilor sau cu Partidul Socialistilor, condus de fostul comunist Igor Dodon in urma alegerilor legislative programate la 30 noiembrie in Republica Moldova.

Usatii vrea sa construiasca un Zid Chinezesc intre Romania si Republica Moldova

Omul de afaceri implicat in politica Renato Usatii a declarat ca visul sau este sa construiasca la frontiera dintre Romania si Republica Moldova un model al Marelui Zid Chinezesc in interiorul caruia vor fi magazine, restaurante si cazinouri, transmite IPN.

Cea mai mare operatiune de spalare bani din Europa, pe ruta Marea Britanie, Rusia, Republica Moldova

Companii paravan din Marea Britanie sunt in centrul unei anchete privind una dintre cele mai mari operatiuni de spalare de bani din Europa, care s-ar fi desfasurat prin intermediul sistemului de justitie din Republica Moldova si al unor cetateni moldoveni, relateaza The Independent in editia online.

MAE rus: Deciziile CNA din Republica Moldova incalca Drepturile Omului

Ministerul rus al Afacerilor Externe denunta hotararea Consiliului Audiovizualului din Republica Moldova prin care sanctioneaza mai multe posturi de televiziune care preiau programe sau stiri ale posturilor rusesti.

Taylor Swift este numita Femeia Anului de catre Billboard, pentru a doua oara!

A fost un an plin si incununat de succes pentru talentata artista americana. Albumul Red, download-urile pieselor sale de pe.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )