Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Cartarescu trage un semnal de alarma: Evenimentele evolueaza rapid spre o cale FARA iNTOARCERE. PSD a trecut de LINIA ROSIE!

B1 B1,
Mircea Cartarescu trage un semnal de alarma: Evenimentele evolueaza rapid spre o cale FARA iNTOARCERE. PSD a trecut de LINIA ROSIE!

Scriitorul Mircea Cartarescu sustine ca evenimentele recente - condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare, reactia PSD, hotararea de duce pana la capat asaltul impotriva justitei, violentele jandarmilor. continuă pe B1

Mircea Cartarescu: Pe 22 iunie PSD a trecut de linia rosie. Evenimentele evolueaza rapid spre o cale fara intoarcere

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, Mircea Cartarescu si-a exprimat ingrijorarea cu privire la felul in care ar putea sa se desfasoare protestele din Piata Victoriei, limbajul folosit de Liviu Dragnea si cei din jurul sau, sugerand, conform scriitorului, o politica de forta care vizeaza oamenii.

Mircea Cartarescu: Un DUBLU CONDAMNAT PENAL nu poate ramane presedinte al Camerei Deputatilor fara sa prejudicieze GRAV imaginea Romaniei

Scriitorul Mircea Cartarescu spune ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea suferita in dosarul angajarilor fictive. Daca partidul sau.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )