Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircea Cosea, despre facturile mult mai mari la energie: E vorba de fixarea unor tarife in avantajul altora. Noi am aderat la UE nepregatiti, nu avem piete care sa functioneze (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Cosea, despre facturile mult mai mari la energie: E vorba de fixarea unor tarife in avantajul altora. Noi am aderat la UE nepregatiti, nu avem piete care sa functioneze (VIDEO)

Piata energiei electrice se va liberaliza de la 1 ianuarie 2021, iar consumatorii care nu-si negociaza noi contracte cu actualii furnizori sau nu isi schimba furnizorul vor fi trecuti automat intr-o piata a. continuă pe B1

Consumatorii casnici ar putea plati facturi mult mai mari la energie, cu pana la 26%, de la 1 ianuarie, daca nu incheie noi contracte Acuzatii dure ale Asociatiei Energia Inteligenta aduse ANRE

Piata energiei electrice se va liberaliza de la 1 ianuarie 2021, insa foarte putini consumatori casnici stiu ca pot cauta oferte avantajoase de furnizare a energiei si in functie de acestea sa isi schimbe furnizorul. Responsabila de aceasta situatie este Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), care nu si-a indeplinit obligatiile in privinta informarii consumatorilor, astfel incat acestia sa stie ca este mai avantajos sa incheie noi contracte, poate cu noi furnizori. Acestia pot ajunge in situatia de a plati in ianuarie facturi cu pana la 26% mai mari decat in decembrie, din cauza neinformarii. Asociatia Energia Inteligenta solicita autoritatilor, printr-o scrisoare deschisa, demiterea Comitetului de Reglementare al ANRE si a celor vinovati de aceasta situatie.

AEP estimeaza solicitari de rambursare cheltuieli pentru alegerile parlamentare de aproape patru ori mai mari decat in 2016

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca vor fi solicitate la rambursare cheltuieli facute de formatiunile politice la alegerile parlamentare din acest an de aproape 167 de milioane de lei, de aproape patru ori mai mari decat la alegerile parlamentare din 2016. Termenul limita pentru depunerea cererilor de rambursare este de 6 ianuarie 2021.

Cum arata premierul Florin Citu in tinerete. Parul lui era mult mai rebel

Incredibil cum arata premierul Florin Citu in tinerete. Parul lui era mult mai rebel. Florin Citu a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru a forma noul Guvern. Florin Citu, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Cum arata premierul cu parul lung? Florin Citu, in urma cu ceva ani era alt om, nu era .

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir.

Virgil Popescu, despre facturile mari la energie: Mi se pare o practica comerciala inselatoare Am solicitat Consiliului Concurentei sa verifice acest lucru (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a discutat marti seara, pe B1 TV, despre cresterea facturilor la energie si despre modul in care aceste mariri de preturi ii vor afecta pe romani. Lucrul bun este ca nime.

Capcanele liberalizarii pietei de energie: Cu cat se scumpeste electricitatea pentru consumatorii captivi

Asociatia Energia Inteligenta cere amanarea cu 6 luni a liberalizarii pietei de energie electrica, astfel incat sa se evite situatia in care consumatorii sunt fortati sa plateasca preturi mult mai mari din cauza actiunilor intreprinse de ANRE.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )